Ørns gutter 14 har nå spilt alle vårens seriekamper i Interkretskvalifiseringen. Guttene har gått ubeseiret til topps med en målforskjell på 42-4.

Allerede etter nest siste runde kunne guttene feire kretsmesterskapet i G14-klassen 2018, men feiringen tok de på bortebane mandag etter å ha spilt 1-1 mot Barkåker.

Onsdag forrige uke spilte de samme guttene 1/8-finale i Adidascup, hvor de slo regjerende Norway Cup-mesterne Kolbotn 3-1. I kvartfinalen venter enten KFUM Oslo eller Start.

2004-guttene består av ca 40 spillere, med Lorns Lorna er hovedtrener. Kristoffer Perskås og Ulrik Kaupang er hjelpetrenere og har i hovedsak ansvaret for lag 2.
Lag 2 gjør det også bra i serien. Foreløpig ligger de på en flott fjerdeplass, tre poeng bak de tre øverste på tabellen. Guttene møter topplaget Tønsberg onsdag 20. juni kl 18.00. Med tre poeng i denne kampen har guttene mulighet til å nå helt til topps. Kom gjerne og heie frem laget i Tønsberg.

Lag 2 er også med i OBOS cup og har kvalifisert seg til semifinale. Hvem som blir motstanderen er ikke avklart enda.


Lorns Lona har tilbragt atskillige timer på treningsfeltet og kamparenaer

Sjelden god årgang
Trener Lorns Lona er litt overraska over den suverene vårsesongen.
- Det har gått mye bedre enn jeg hadde forventa og gutta har hatt stor utvikling fra uke til uke. De hever seg mot god motstand, blant annet med solid seier mot fjorårets Norway Cup vinner Kolbotn. De har en fantastisk mix av fysikk, teknikk, fotballforståelse og vinnervilje som imponerer meg voldsomt. Og så er det greie gutter i tillegg. Dette er en sjelden god Ørn-årgang, sier Lona som har mange års trenererfaring i Ørn.

Eventyret tar ikke slutt her, 23. juli drar 30 gutter til Danacup.

HER er tabellen for årets kvalifisering til Interkretsserien


Ørn Hortens G14-lag:
Bakerst fra venstre: Steffen Wivestad, Adnan Kvrgic, Aminullah Tanha, Kasper Trulsen, Dennis Gjengaar, Jonas Ekeland, Christer Nordhus, Sigurd Høstvang, Sander Engesveen.
Foran fra venstre: Erik Skulstad-Hansen, Isac De lange, Ludvik Solbakken, Christoffer Bredesen, Trym Fardal og Christian Jørstad.