Her  er rapporten fra trener Geir Dåstøl:

Etter å ha fått 2. plass i vinterserien hadde vi store forhåpninger for vårsesongen. Det begynte på verst tenkelige måte.
I åpningskampen mot vinterserievinnerne, Runar, følte vi oss rett og slett snytt for seieren. Resultatet ble 0-0, I den andre kampen røyk vi 1-0 for Flint i en kamp vi minst burde hatt ett poeng. Så gikk vi på et 4-0 tap mot Sandefjord Fotball.
Med ett poeng etter tre kamper så det stygt ut for å nå første mål for sesongen, kvalifisering til Interkrets!

Etter de tre første kampene har det gått mer på skinner. Guttene har vist en enorm innsats og vist at det er moral i laget. De har ikke latt seg knekke av en tung start, men jobbet iherdig på trening og tatt det ut i gode resultater i de resterende kampene.
Vi har slått Halsen 5-1, mot Nanset ble det 3-2 seier, Store Bergan måtte dra hjem med 5-1 i sekken. Videre ble det en solid 9-0 seier mot Stokke.

I den siste og avgjørende kampen mot Eik, slet vi i 1. omgang og vi gikk til pause på stillingen 1-1. I andre omgang hadde nervene sluppet taket og guttene vartet opp med til tider fantastisk angrepsfotball, og sluttresultatet ble til slutt 4 – 1 til Ørn. Dette holdt til 3. plass i kvalifiseringen, og vi er klare for Interkrets fra høsten.

Det er en treningsvillig gjeng som jobber godt på hver eneste trening for å bli bedre!
I løpet av våren har det svingt noe i resultatene, men på sitt beste varter de opp med skikkelig festfotball. Det er en fantastisk fin gjeng og jobbe med.

Trenertrioen Finsberg, Dåstøl og Idris