Ørn 3 Elite som de nå har valgt å kalle seg, spiller morsom fotball, har det morsomt på og utenfor banen, og leverer strålende kampreferater.
Her er referatet fra en anonym spiller, etter kampen mot Andebu.

Med mange forfall og en akutt pjusk Christian Hofsøy hjemme så var det en liten tropp med småskader over hele linja som skulle ut i kamp.
Vi starter kampen bra og kommer til noen gode sjanser uten uttelling. Så kommer Andebu på en overraskende visitt, så overraskende at vi blir stående å se på helt til ballen ligger i mål bak en sjanseløs Patrick Søderstrøm i Ørnmålet.

Ikke lenge etterpå setter Roar Larsen fart i bakrom og med en fart og finteregistrer som bare han kan, sender han Andebubacken enda lengre inn i fylket og banker ballen i mål. 1-1.

Andebu hadde noen kvikke spillere på midten som skapte litt problemer for vår eldre garde. Men en av de var av den urutinerte typen og pådrar seg to gule kort etter å ha stoppet to overganger.  Andebuspillerne ropte etter VAR til liten nytte. Nå var det bare å få opp konsentrasjonen så ville mulighetene komme, og de kom. Både Lars Rustad og Kenneth Pedersen har gode muligheter, men ballen vil bare ikke i mål.
Vi går til pause småfrustrerte og klare for å heve oss mange hakk i 2. omgang.

2 omgang starter uten at vi hever oss noe særlig. og kampen preges av mange tette dueller og lite spill.
Så får vi en corner som Lars Rustad smeller på volley rett i magen på Anders Tømmerstigen og i mål. Ikke det peneste målet vi har scoret i år, men allikevel utrolig deilig..

Og når vi trodde Andebu skulle kapitulere så scorer de rett etterpå på ett fint frispark som vår solide keeper i 2. omgang Aleksander Lund bare fikk fingertuppene på.

Og nå blei det full fyr på banen, duellene blei hardere, slengkommentarene kom oftere. Nå var de to lag som ville vinne ved å bruke alle triksa i boka. Vi har mye ball men er litt unøyaktig på siste tredjedelen så vi kommer ikke til de store sjansene, og frustrasjonen ligger tett utenpå drakta.

Men fem minutter før slutt får vi ett frispark som vi lempen inn i feltet. Keeperen til Andebu kommer ut med Zalo i hanskene og glipper ballen. Og DER dukker han opp, Mr. tap-in Patric Bjerkeskaug og smeller ballen i mål. 3-2 og den deiligste seier’n i vår var ett faktum!

Takk for kampen og kaka Andebu. Vår spielführer Jonathan Bogen Jacobsen setter ekstra stor pris på en sånn gest.

Etter ni strake seire, tar gutta en velfortjent ferie på tabelltopp. Nå er det bare å lade batteriene, så er det på´n igjen i august med håp at drakta ikke har krympet i løpet av ferien.

Heia Ørn

Ørn leder nå tre poeng foran Vear før høstsesongen som starter 14. august.
Tabellen finner du HER.