Jentene vil først og fremst gratulerer våre jevnaldrende gutter med første og andre plass, dette er rett og slett imponerende! Vi fulgte spent med og heiet til siste spilleminutt.

Jentegruppa reiste til Danmark med 40 spillere fordelt på j12, j13 og j14.  Spente, drømmende og forventningsfulle til sin første cupopplevelse utenlands.  Fra 1.1.2018 slo vi oss sammen med Nykirke og har etter hvert blitt en meget sammensveiset gjeng som nå har blitt tatt til nye høyder i Dana. Nye drakter med #horten love på brystet setter bare prikken over I`en for det gode samarbeidet på tvers av trenere, lagledere og spillere i de to klubbene.

2 av 3 lag til a-sluttspill vitner om at det gror godt og vårt mål om ett juniorlag er i rute.  I danacup har vi blitt matchet godt og kommet i tøffe grupper. Jenter 14 havnet i A-sluttspill etter kunstykket å ikke slippe inn mål i puljespillet.  Arna Bjørnar som vi spilte 0-0 mot ble med oss videre og havnet i finalen mens vår reise endte mot effektive tyske Lüneburg VFL i 16 delsfinalen.                             

Jenter 13 spilte sine første 11`er kamper i Danacup og imponerte med å ta 3 plass i pulja  etter Lyon Academy og vinner av Danacup, Ålborg.  I B-sluttspillet kjemper jentene seg til en kvartfinale. Her møter vi Hinna som scorer vinnermålet på siste spark på ballen. Hinna vant forøvrig også B-sluttspillet til slutt.

Jenter 12 møtte spennende motstand fra flere andre land, kjempet som løver og møtte til slutt Nationial Soccer Academy  fra USA i 8 delsfinalen i a-sluttspillet, hvor NSA etter en tett og jevn kamp trakk det lengste strået.

Cupeventyret er over for denne gang, men både jenter og voksne vil ta med seg gode minner.  Som trener er jeg utrolig stolt, ikke bare fordi vi som gruppe kanskje har de beste resultatene av alle jentelagene i Vestfold. Men også måten jentene representerer Norge på og ikke minst klubben. Denne gjengen er gull verdt og de skal vi ta godt vare på for fremtiden.

God sommer!
Hilsen Kjell A. Hansen
Hovedtrener

Jenter 13/14