Instruktører på årets fotballskole vil blant annet være Ardian Gashi, Miguel Vieira, Nuno Soares og Kjell Andre Thu.

I fjor var det en stor kvote Ørn-supportere som kunne dra på Odd-kamp etter endt fotballskole. Det ga mersmak i Telemark og klubben inviterer også i år Ørn sin fotballskole på kamp!

Denne gangen er det også en skikkelig godbit som venter for deltakerne på fotballskolen med kamp mot Molde. Det har de senere årene bygget seg opp en rivalisering mellom klubbene og forhåpentligvis kan dette bli en ordentlig publikumskamp!

- Vi er svært glade og takknemlig for at Odd ønsker å gjenta suksessen fra i fjor. Når det også er en kamp av dette kaliberet så tror jeg det er mange barn som vil glede seg til 2. september. 
Odd var ikke vanskelige å be og faktisk svært glad for at vi ville komme på besøk. Som med andre klubber i nærområdet har vi god dialog med Odd. Deltakerne på fotballskolen i fjor fikk jo også samme tilbud. 
Det vil selvsagt ikke koste noe ekstra og dette blir bare et gratis ekstratilbud, sier daglig leder Ørjan Dimmestøl.

Det vil som i fjor også bli faglig påfyll for våre deltakere. Horten Kommunes HOPP-prosjekt vil komme for å prate om viktigheten av sunt og riktig kosthold.

- En gruppe av årets deltakere vil få undervisning av prosjektgruppen fra HOPP. De har vært hos oss tidligere, og vi har fått gode tilbakemeldinger fra deltakerne. I fjor fikk hele skolen delta på undervisningen, og i etterkant ser vi at det ble kanskje ikke optimalt. Året før var det bare en mindre gruppe og vi vil prøve det igjen i år, sier Dimmestøl.

Påmeldingen til fotballskolen er fortsatt åpen og kan sendes til fotball@orn-horten.no.
Frist ut fredag 3. august. Pris 1499,-.

Husk å opplyse om
- Navn og fødselsdato til deltaker
- Kontaktinfo til foreldre
- Om en ønsker å være med på keepertrening
- Eventuelle allergier.