Etter et par ukers ferie, har Ørn startet oppkjøringen til høstsesongen. Lørdag var det treningskamp mot Bærum på Kadettangen. Hjemmelaget ligger midt på tabellen i 2. divisjon, og har bare seks poeng opp til Fredrikstad på kvalikplassen.

Trener Kjell Andre Thu har følgende kommentar til kampen.
- I første omgang kommer vi ikke helt i gang som vi ønsker, så da har Bærum litt ball. Vi får justert det etterhvert og da sitter det høye presset vårt bedre. Vi slipper inn to billige mål, det første på et balltap på egen halvdel, men det er et resultat av at vi ønsket å øve på å spille mye langs bakken. Så bryter keeper Miguel ett gjennomspill på ca 25 meter, men spiller en feil pasning så de scorer på åpent mål. Litt lettvinte og unødvendige mål men som sagt så er det et resultat av at vi ønsker å øve på det vanskeligste i fotball som er å spille pasninger selv i trange situasjoner.
På den andre siden så ruller vi opp noen fantastiske angrep som man bare må bli glad av. Alex Krawiec var helt utrolig god frem til han skulle sette ballen i mål. Han herjet og vi skaper en seks-syv store sjanser i første omgang hvor  både Bærum og oss stiller det som blir tilnærmet startoppstillingene. En meget god omgang selv om vi går til pause med 0-2.

Alex Krawiec kan bli en plage for mange motstandere i høstsesongen
Bilder: Knut G. Bjerva

Andre omgang
Vi gjør et bytte i pausen, Gashi går ut og Eirik Riisnæs kommer inn og vi begynner bra. Får frispark på 17-18 meter som Thomas Utter Jensen setter i mål. Vi utligner på en overgang der Alex nok en gang kommer igjennom. Han skyter og keeper gir retur hvor Utter er frempå og setter 2-2.
Resten av kampen blir veldig oppstykket av mye bytter og mye rart egentlig. Vi har noen sjanser og vi kåler veldig i forsvar så de får noen svære sjanser de også.
Dette var bra gjennomkjøring mot et meget bra lag som vi ser vi er helt på høyde med når vi har vilje til å løpe og tør å spille vårt spill.

Ny spiller?
Sebastian Temte Hansen fra Mjøndalens spilte kampen, er han klar for Ørn?
- Sebastian er med oss for å se hvordan det er i Ørn Horten. Dette er en spiller som holder høy klasse og som vi veldig gjerne ønsker å låne av Mjøndalen. Både han og Mjøndalen er også veldig positive til det så vi håper det blir en løsning der veldig snart. Vi så på matchen nå at han er en klasse spiller og ville passet perfekt inn hos oss, sier Ørntreneren.

Temte Hansen var utlånt til Fram i 2. divisjon høsten 2016, og har til sammen syv kamper for A-laget fra Nedre Eiker i 1. divisjon.

Les hva Bærum skriver om kampen HER.

Siste test
Førstkommende tirsdag kl. 18.30 spiller Ørn treningskamp mot Flint på Flintbanen. Dette blir siste test før den viktige høstsesongen spilles i gang mot Start 2 i Lystlunden mandag 13. august kl. 18.00.