Stort pauseinnslag
Aller først litt om det som skal skje i pausen. En time før kampen er alle Ørns deltagere på Dana-cup og Norway cup invitert på Ørnhuset til pizza og brus. Hele 160 spillere og 20 ledere har meldt seg på. Deretter går alle bort på stadion for å se A-laget møte i Starts lovende unggutter.
I pausen marsjerer lagene inn på banene og presenteres. Det vil være spesielt fokus på finalelagene i Danacup, som vil vise fram pokalene de har vunnet.
Vi oppfordrer alle foreldre og familie til å møte opp og se presentasjonen av neste generasjon A-lagsspillere.


Ørns gutter 14 som tok tidenes første Ørnseier i Danacup

Ut i hundre 
Så over til kampen. Ørn hentet seg flott inn med 3-0 i siste kamp før ferien, borte mot Staal Jørpeland. Det var viktig at dette skjedde etter glippen mot Madla som endte sesongens første og hittil eneste tap. Halsen, som er nærmeste opprykkskonkurrent, slo til med hele 7-0 mot svake Egersunds2, og er bare to poeng bak Ørn.
Trener Kjell Andre Thu er klar på Ørns innstilling til kampen mot Starts rekruttlag.
- Jeg er litt usikker på hvilket lag Start sender oppover, men vi skal uansett gå ut i 100 og styre dette. Vi ønsker å angripe masse hele tiden samtidig som balansen må være god. Mange spillere ser bra ut så vi gleder oss veldig til å komme i gang igjen. Det er viktig at vi får en god start på høstsesongen og ikke slipper noen nærmere oss.

Er det bedring i skadesituasjonen?
- Ja, vi begynner å få folk tilbake i trening nå. Jørgen Sjøl er så vidt i gang med trening, men det er nok en ukes tid før han er med for fult. Trym Bergan Solli har trent for fullt denne uka og er med i troppen. Artan Brovina og Ali Mohamud er fortsatt ute. Sebastian T. Hansen fra Mjøndalen er klar og ser veldig bra ut på trening så det blir spennende å se han i match. Fredrik Tørnby må stå over etter at han pådro seg sitt fjerde gule kort mot Staal Jørpeland, sier Ørntreneren.

Det kan også nevnes at to Ørnkeepere har reist til studier. Adrian Grasmo Bergman helt til USA, og Fabian Zalo til Oslo. Det betyr at Asgeir Lothe som er tidenes første vinner av Helge Fjelds keeperpokal, sitter på benken mot Start2.

Ørn Hortens lag
Miguel Vieira
Vetle Skaar Eriksen
Håvard Hettervik
Thomas S. Knutsen
Olaves Fuglem
Ardian Gashi
Sebastian T. Hansen
Nuno Soares
Alex Krawiec
Jens-Erik Johansen
Thomas Utter Jensen

Innbyttere:
Asgeir Lothe
Trym Bergan Solli
Eirik Riisnæs
Ole Opthun
Nasrat Haydari
Simen Thon
Endi Zekaj   

Parkering
Vi gjør oppmerksom på at det er vanskeligere parkeringsforhold i Lystlunden etter at byggingen av den nye idrettshallen er i gang. 
Se vedlegget nederst hvor man kan parkere.

Våroppgjøret
Kampen i Kristiansand i april endte med Ørns største borteseier på 14 år og Ørn var nærmere tosifra enn Start2 var redusering. Jens Erik Johansen, Nuno Soares og Niklas Haakenstad scoret to mål hver slik at det endte 6-0 til Ørn.
Det skal imidlertid sies at Start stilte med et meget ungt lag, og etter at Kjetil Rekdal overtok som trener for eliteserielaget, har de brukt mange spillere fra A-lagsstallen

Jubel i Kristiansand etter en av Ørns seks scoringer

Start2 sitt lag
Adnan Hadzic var en av spillerne som satt på benken da A-laget spilte 0-0 mot Ranheim søndag kveld. Dette betyr at han kan være aktuell for Start2 mot Ørn. Den andre benkesliterne var:
Håkon Opdal
Espen Berger
Eirik Wichne
Isaac Twum
Niklas Sandberg
Mathias Bringaker

Bortelagets sesong
Start2 ligger rett under streken med 14 poeng og 24-30. Første poenget i syvende runde med 1-1 borte mot Staal Jørpeland i slutten av mai. I runden etter ble det 8-0 over Egersund2. Deretter har laget sanket en del poeng, blant annet seire mot Vindbjart, Pors og SF2. På de første syv rundene sanket laget ett poeng, mens på de neste syv ble det 13.

Andre kamper denne runden

Lørdag

Egersunds 2

Halsen

0 - 7

 

FK Tønsberg

Pors

8 - 0

Søndag

Urædd

Staal Jørpeland

1 - 2

Mandag

Donn

Vindbjart

 

 

SF2

Åssiden

 

Onsdag

Sola

Madla

 

Alex Krawiec har vist storform i de siste kampene

Mange grunner
Det er flere grunner til å møte opp i Lystlunden mandag kveld. Vil Alex Krawiec fortsette å drive forsvarsspillerne til vanvidd og vil keeper Miguel Vieira ta hånd om det motstanderne skaper av sjanser? Fortsetter Ørn det gode spillet og den fantastiske poenghøsten i høstpremieren.
Og sist, men ikke minst har du mulighet til å hylle 160 Ørnspillere for fantastisk innsats i sommeren turneringer.

Det er kampstart i Lystlunden kl. 18.00, men vært tidlig ute så du får parkert slik at du rekker kampen.