Selv om Ørn har mange lag som holder høyt nivå, noe innsatsen i blant annet Dana Cup viser, er Ørn i aller høyeste grad en breddeklubb også. Dette vises jo klart i antall lag og spillere. Ørn har likevel gjort det til en uttalt målsetning å ha like mye fokus på breddefotballen, som den såkalte "toppfotballen" i Ørn framover. 

Det blir fotballfest i Lystlunden når nyoppstartede Ørn Halfstars - eller Ørn 4 - som de heter på papiret tar imot Teie 2 på Kanalbanen tirsdag klokken 19:30. Laget har ifølge trenerteamet Truls August Råen og Nicholas Andersen samlet en sterk tropp som skal kjempe i 4. divisjon i Gutter 16-klassen.
- Det er en sterk tropp som skal kjempe i toppen av 4. divisjon denne høsten. Vi møter god motstand, men vi er sikre på at spillerne som har signert for Halfstars holder nivået som kreves, forteller duoen. 

De erkjenner at det har vært hardt arbeid for å finne de riktige typene til laget.
- Det å finne spillertyper som kan svare til forventningene har vært hardt arbeid, men vi har klart å finne frem til 18 spillere som alle kan oppfylle forventningene om én kamp og én trening i uka. Vi ser frem til å se spillerne i aksjon, og regner med mye folk på kampene, sier de.

De lover supportere god og underholdende fotball, samt kreative dødballstaktikker. De ønsker imidlertid ikke å gå nærmere inn på hvordan de skal vinne kampene, men understreker i en seriøs tone at laget er ment som et godt breddetilbud for 16-åringer, og at de håper hortensfolk vil ta turen til Lystlunden i løpet av høsten for å følge et lag som lover å spille underholdende og morsom fotball.

De vil også takke regnskapsbyrået BDT Viken som har gått inn som hovedsponsor for laget, som har vært avgjørende for å få laget på beina.

Ørn Halfstars første kamp er førstkommende tirsdag klokken 19:30 på Kanalbanen.