«Ørn United»- nytt gratistilbud for ungdom 

I samarbeid med Frivilligsentralen i Horten kommune setter Ørn nå i gang et åpent og gratis tilbud til ungdom mellom 12-17 år. Til å begynne med vil det bli arrangert treninger én gang i uka. «Ørn United» skal være et lag for ungdom som liker fotball og vil spille for moro skyld. 

Et av hovedmålene er å nå ungdom med minoritetsbakgrunn, men annen ungdom som ønsker å spille fotball for moro skyld er også velkomne.
Vi har ansatt Thomas Knutson Bruun som trener for laget. Han har den nødvendige kompetansen på fotball, ungdom og minoriteter. 

Laget vil også få en fast treningstid i Lystlunden. Første trening vil være onsdag 22. august klokka 18.30 på kunstgresset i Lystlunden. 

Det vil ikke bli stilt krav om verken registrering eller innmelding i Ørn. Likevel er målet at laget skal få spille kamper og kanskje til og med delta på en cup. Det er også planer om at deltakerne kan få teste ut andre idretter ved å besøke de andre idrettsmiljøene i kommunen. 

Gjennom utstyrsordningen vår vil også kunne hjelpe til med å skaffe treningstøy og fotballsko, dersom dette skulle mangle.  

Ørn for alle – alle for Ørn
Selv om Ørn har mange lag som holder høyt nivå, noe innsatsen i blant annet Dana Cup viser, er vi i aller høyeste grad også en breddeklubb. Det vises jo klart i antall lag og spillere. Vi har likevel gjort det til en uttalt målsetning å ha like mye fokus på breddefotballen, som den såkalte "toppfotballen" i Ørn framover. 

Ane Eide Kjærås
assistenttrener G13 og medlem av Barne- og ungdomsutvalget
FK Ørn Horten