Gutta er klare
Trener Kjell Andre Thu kan melde om positive ting før kampen.
- Det har vært en veldig bra treningsuke hvor de fleste er tilbake som igjen gjør at det er konkurranse om å starte kamper. Vi har jobbet med de samme tingene, så det blir ikke noe nytt. Vi må bare fortsette å ha fokus på hardt arbeid. Så vi gleder oss til spille kamp igjen og vise at det var arbeidsuhell sist helg. Gutta virker veldig klare, sier Ørntreneren.

Ørn har tatt fire poeng på de siste tre kampene, mens Pors nå bare ligger fem poeng foran hardtsatsende Start2 på øverste nedrykksplass.

Ørn tapte 0-1 mot Vindbjart i forrige kamp, og det er nødvendig med en kraftig nivåheving både i innsats og spill for å ta tre poeng mot Pors. Trenerduoen Thu/Bergman har tatt grep og gjort en del forandringer på laget.
Artan Brovina komme inn på laget etter noe tids skade. Dessuten går Jørgen Sjøl inn på backen, mens Trym Bergan Solli flyttes inn som midtstopperkollega til Håvard Hettervik. Det betyr at Thomas Knutsen flyttes helt fram i angrepet sammen med Thomas Utter Jensen og Nuno Soares.

Ørn Hortens lag:
Miguel Vieira
Jørgen Sjøl
Trym Bergan Solli
Håvard Hettervik
Olaves Fuglem
Fredrik Tørnby
Artan Brovina
Sebastian T. Hansen
Thomas Utter Jensen
Thomas S. Knutsen
Nuno Soares

Våroppgjøret
I en ikke altfor velspilt kamp i midten av mai ble det 1-1 mellom Ørn og Pors i Lystlunden. Thomas Knutsen headet inn 1-0 etter vel en times spill, mens et selvmål to minutter før slutt sørget for poengdeling.

 Thomas Knutsen header inn 1-0 i våroppgjøret.
Bilder: Knut G. Bjerva