Her er kampomtalen fra en av spillerne som ikke bare behersker fotballkunsten, men også skrivekunsten. 

Da var høstsesongen igang for Ørn 3 Elite. Vi tok imot Vear til en kamp som inneholdt alt fra hodeløse høns til en ostekake.

Vi er ikke helt med fra start, og det tar ikke mange minuttene før vi ligger under 0-1.

Men fra da og utover handlet alt om Ørn. Kampbildet store deler av kampen var at Vear lå lavt for å dekke opp alt av rom. Det var de heldigvis ikke så gode til.
Det tar ikke lange tida før vi kommer rundt på kanten, ballen blir slått 45 grader ut og Silberg kan sette ballen i mål fra fem meter.

Ikke lenge etter får vi 2-1 ved Christian Hofsøy. Mannen med Hortens mest selvlysende sko får en lang tå på ballen etter en duell i feltet og ballen sniker seg inn via stolpen.
Vi forsetter å kjøre kampen, men er litt for unøyaktige slik at det går litt tid mellom de store sjansene.

Men rett før pause får vi en corner. Den blir perfekt slått på bakre stolpe, der dukker Alexander Solum opp og stupheader ballen i mål.

Pausefyll
3-1 og tid for pause. Der varter Nanett opp med en nydelig ostekake, og  når Geir Fjellvik har fikset kaffe blir dette en pause det blir vanskelig å overgå.

2. omgang starter stille og rolig uten for mye action. Vear prøver å stresse oss noen ganger med å presse høyt, men med så ballsikre ørngutter blir veargutta  bare løpende rundt som hodeløse høns .

Etter et massivt trøkk får vi midtveis i omgangen en straffe når en Vearspiller er uheldig å blokkerer ett skudd med armen. Patric Bjerkeskaug  er kald og rolig fra 11 metern og  sender keeperen den ene veien og ballen den andre veien.

Vi forsetter å trille rundt med fortvilte veargutter, og en som blir i det lekene hjørne når 2-3 kakestykker er fortært, er vår kaptein Jonathan Jacobsen. Han trikser seg pent forbi Vearstopperen før han banker ballen i mål på halv volley  fra 20 meter.

Christian Hofsøy får avslutte utklassinga når han og Patric åpner hele Vearforsvaret med ett enkelt veggspil. Alene med keeperen gjør han ingen feil, og setter ballen i mål  til 6-1.

Neste kamp er mot Slagen/Åsgårdstrand2 onsdag 13.09. kl. 20.30 i Åsgårdstrand.

Ørn 3 Elites tropp:
Tobias Lille
Ole Bye
Patrick Remi Søderstrøm
Alexander Solum
Robert Hansen Jacobsen
Kristoffer Silberg
Jørgen Jakobsen
Kjell Andre Thu
Alexander Lund
Lars Rustad
Patric Bjerkeskaug
Jonathan Bogen Jacobsen
Christian Hofsøy
Mats Anders Gjessvåg