Lørdag kl. 16 tar A-lag herrer i mot Holmen, og da er det ny mulighet til å hylle og støtte Ørnlaget etter seieren onsdag.
Søndag kl. 15.00 spiller A-lag kvinner hjemme mot Gimletroll og kl. 19.00 kan Ørns meget lovende juniorlag sørge for en ny cupoverraskelse når de møter Odd i 2. runde i junior-NM. På bildet over jubler juniorspillerne etter et av målene mot Konnerud i første runde.

Junior-NM søndag

Vi begynner denne gang med Ørns meget gode juniorlag som nesten er klar for Interkretsserien allerede. Laget har 15 poeng etter fem kamper og 22-1 i målforskjell.
Laget vant 2-1 over Konnerud i første runde, der A-lagsspillerne Alex Kraviec og Jens-Erik Johansen scoret Ørns mål.
Ørn møter Odd som vant hele 12-0 over Skiold i første runde. Klubben har tradisjonelt gjort det sterkt i junior-NM og stiller trolig både spillere fra Odd 2 som spiller i 2. divisjon og Odd3 fra Ørns avdeling i 3. divisjon.
Det er kampstart søndag kl. 19.00.

A-lag herrer lørdag

Når Ørngutta møter Holmen lørdag, blir det viktig at man ikke senker seg, men fortsetter det gode spillet og innsatsen som mot SF.
- Vi vant fullt fortjent mot et eliteserielag onsdag og det sier litt om nivået dette laget har inne. Men ingen ting kommer gratis, så vi har trent både torsdag og fredag. Mot Holmen er det bare seier som er godt nok, og vi er oppmerksom på at den kan "drukne" litt mellom de to cupkampene. Kampen mot Holmen er imidlertid den klart viktigste, de andre er rein bonus. Alt annet enn tre poeng mot Holmen er ikke godkjent, og det blir viktig å holde trøkket oppe, sier Ørntrener Kjell Andre Thu.

Holmen har seks poeng etter seks kamper, og tapte hele 1-5 for Østsiden i siste bortekamp. Laget berget så vidt plassen i 3. divisjon i fjor, som en av de beste femmerne i divisjonen.

Hvis du misset cupkampen mot SF, har du mulighet for å se og støtte Ørnlaget i Lystlunden fra kl. 16.00 lørdag.
Vi regner at alle har fått med seg at Ørn møter Vålerenga i 3. runde i cupen onsdag 31.5. kl.18.00.

Thomas Utter Jensen har stått bak mange av Ørns scoringer hittil, bak ser du målmaskinen Lasse Bransdal

A-lag kvinner søndag

A-lag kvinner tar søndag i mot Gimletroll som ligger to poeng foran på tabellen. Laget er, sammen med Ørn, en av favorittene til høstens kvalifiseringsspill.
Etter den sterke seieren over Vålerenga2 har Ørn bare har tatt to poeng på de tre siste kampene. Derfor blir det ekstra viktig med seier mot laget fra Kristiansand.
Ørn hadde ikke marginene med seg mot hverken Urædd2 eller Randesund, og Richard Henriksens lag er trolig innstilt på å øke både effektivitet og innsats mot Gimletroll.

Det er kampstart i Lystlunden søndag kl. 15.00.

Det begynner å bli en stund siden Ørn kunne juble for seier, her etter en av scoringene som ga tre poeng mot Vålerenga2