Trener Ole Jan Skoglund var strålende fornøyd ett poeng i Oslo.
– For oss var jo dette et rent bonuspoeng. Vi får jo bare innrømme at Lyn har et lag med gjennomgående bedre spillere enn oss, men på kunstgresset på Kringsjå viste vi at man kan komme langt med innsats og fightervilje – og et bomsikkert forsvar, sier Skoglund til Gjengangeren.

Vi kan også gjengi denne rapporten fra en av spillerne på laget:

I dag tok vi turen til Oslo og kamp mot Lyn 2. Etter å ha tatt poeng fra Kolbotn 2, og spilt jevnt med LSK 2 og VIF 2 i høst, så hadde vi virkelig troen på at vi skulle slå bra fra oss også mot Lyn 2 i dag. Lyn 2 stilte et ungt men meget teknisk og ballsikkert lag. I første omgang produserte de mange gjennomspill, men Danielle og Elise ryddet stort sett opp, og de gangene de evt kom igjennom var Renate virkelig på i dag. Uansett så hadde vi den beste muligheten, da Charlotte la inn foran mål, og der kom Unge Solvik i 100, men feiet ballen over fra ca. 5 meter.

I 2. omgang hadde Lyn ballen mye i perioder, og vi ble løpende mye imellom, og det var vel ikke ufortjent at vertene tok ledelsen 1-0 etter ca. 70 minutter. Men nok en gang så står jentene våre kampen ut, og gir seg aldri. Noen minutter før slutt, så slår Elisabeth Rønning en corner inn på første stolpe der keeper glipper ballen rett i bena på evigunge Charlotte som ikke gjør noe feil, men feier ballen i mål til 1-1. Bare å gratulere jentene med nok et flott resultat. Nå håper vi alle venner av vårt felles damelag i Ørn og Eik kommer på våre gjenstående hjemmekamper, og støtter våre flotte jenter. 

Neste kamp for Ørn/Eik er borte mot bunnlaget Pors tirsdag 25.9. kl. 19.30.
Neste hjemmekamp er mot Donn lørdag 29.9. kl. 15.00.

Tabellen kan du se HER.