Her er rapporten fra en spiller som helst vil være anonym, men redaksjonen kjenner spillerens identitet:

Torsdag kveld tok seiersvante Ørn 3 Elite turen til Åsgårdstrand for å møte vår kaptein Jonathan Jacobsens store forbilde, nemlig tidligere Ørn spiller Stian Nilsen og hans lagkamerater i Åif2/Slagen.

Nok engang er vi ikke påskrudd fra start og havner bakpå 1-0 etter et billig baklengsmål etter få minutter. Like etterpå viser Kjell Andre Thu sin hurtighet som vi ikke har sett siden tidlig 2000-tallet, han løper ifra forsvaret og smeller ballen i mål via stolpen til 1-1.

 Men når vi skal fortsette å kjøre på, så får vi en rett i fleisen rett etterpå. Spissen til Åif2/Slagen jager en lang ball i bakrom, ut kommer Tobias Lille og har grei kontroll - ser det ut til. Men med dråpe Zalo i hver hanske står plutselig spissen med ballen foran åpent mål, mens Tobias ligger på bakken og lurer på hvem som har sabotert hanskene hans.

Resten av omgangen sliter vi med å få pasningene til å sitte, og da blir det dårlig med flyt i spillet vårt. Når vi først kommer til store sjanser så har Åif2/Slagen en keeper som dessverre for oss var i det umulige hjørnet denne kvelden.

Selv om det var fravær av kaffe og munngodt i pausen gikk Ørn 3 ut i hundre i andre omgang og produserte flere store sjanser det første kvarteret. Men med en keeper tok alt og udyktighet fra oss, uteble scoringene.

Så ble bryteren slått av, og den siste halvtimen var det Ørn3-mesterskap i dårlige pasninger og valg med ball. Den store vinneren i det mesterskapet var Åif2/Slagen som takket og bukket for feilene vi gjorde og kontret inn både 3-1 og 4-1 på slutten av kampen.

Takk til Åif2/Slagen for en god kamp. Vi kommer sterkere tilbake!!

______________________________

Ørn 3 Elite leder fortsatt 8. divisjon avdeling A med åtte poeng og styrer mot opprykk.

Tabellen til Ørn 3 Elite finner du HER.