Det er lenge siden kampen om opprykk til 2. divisjon har vært så jevn. Etter at Sola vant 3-1 over FKT og Vindbjart 2-1 over Madla ligger Ørn på tredjeplass, tre poeng bak Sola. Laget vil imidlertid gjeninnta tabelltoppen med seier over SF2.

FKT har tapt terreng og er også tre poeng bak Sola, mens Halsen nå er syv poeng bak, etter 1-2 mot Pors lørdag.

Er godt forberedt
Trener Kjell Andre Thu regner med en tøff kamp mot en uforutsigbar motstander.
- Dette blir en ny cupfinale som resten av kampene denne sesongen. Vi gleder oss og er godt forberedt. Dessverre sliter vi litt med skader for tiden, vi har ikke fått noen tilbake og må legge til Fredrik Tørnby på skadelisten. En av våre styrker er at når skader og karantene kommer, så har vi bredde og dermed blir vi ikke så mye svekket. Det blir spennende å se hva SF2 kommer med, det er det jo alltid med disse andre lagene. Vi skal gi alt for tre nye poeng uansett. Det at vi har tatt flere poeng borte enn hjemme er litt tilfeldig og litt med at dekket i Lystlunden ikke favoriserer lag som ønsker å spille ball. Synd at vi må ta hensyn til vår egen hjemmebane og ikke spille sånn vi ønsker, men det er nok dessverre en realitet når forholdene er som de er i Lystlunden. Vi håper folk støtter laget i den viktige kampen som vil sørge for at vi igjen er i førersetet i kampen om opprykk, sier Ørntreneren.

Trenerduoen Thu/Bergman har hått mye å glede seg over i år – og litt å ergre seg over
Bilder: Knut G. Bjerva

Våroppgjøret

Da Ørn ledet 2-1fikk laget ei meget tvilsom straffe i mot, nesten syv minutter på overtid. Dommer Flaten fra Årvoll pekte på straffemerket da han så en holding får andre på Gamle Stadion hadde fått øye på. Da hadde han allerede oversett to klare straffesituasjoner til Ørns fordel. At Jacob Dunsby utlignet til 2-2 gjorde ikke fortvilelsen over dommerens innsats mindre. Det sørget for at det endte 2-2 lørdag ettermiddag. Thomas Utter Jensen scoret begge Ørns mål, og til tross for en svak kamp overtok Ørn tabelltoppen.

Thomas Utter Jensen setter inn 1-0 i våroppgjøret

Andre kamper denne runden

Lørdag

Staal Jørpeland

Åssiden

3-3

 

Sola

FKT

3-1

 

Madla

Vindbjart

1-2

 

Halsen

Pors

1-2

Mandag

Egersunds2

Start2

 

 

Urædd

Donn

 

Nytt lys – kom på kamp
Som en del har fått med seg er det installert nytt flomlys i Lystlunden, og det gjør at man også ser spillere på andre siden av banen når mørket har senket seg over Stadion. Bare denne nyvinningen bær være god nok grunn til et besøk i Lystlunden mandag kveld.
At du i tillegg får oppleve et kamplystent Ørnlag som vil kjempe om hver ball for å gjeninnta tabelltoppen, håper vi gjør at du kommer på kampen som begynner kl. 19.00.