Sola og Vindbjart ligger nå henholdsvis seks og fem poeng foran Ørn med én kamp mer spilt.
FK Tønsberg er trolig ute av kampen om opprykk etter at de tapte for Halsen på lørdag.

Kun tre poeng gjelder
Kjell Andre Thu har tatt siste del av UEFA B-lisenskurset denne uka og Trym Bergman har derfor hatt ansvaret for treningene. Han har en klar forventning til kampen.
- Vi forventer at vi skal ut å styre kampen og går for tre poeng. Vi har hatt ei bra treningsuke og forventer at alle spillerne er på fra start. Vi er revansjesugne etter forrige helgs tap og  gleder oss til kamp. Vi er godt forberedt, og skal vi henge med i opprykkskampen er tre poeng det eneste som teller, sier den sindige assistenttreneren.

Ørns lag
Thomas Utter Jensen er ute med karantene etter sitt fjerde gule kort mot SF2, mens Fredrik Tørnby er tilbake. Det gledelige er at Alex Krawiec er med i troppen igjen etter å ha vært ute noen uker med en skade. Han starter på benken, mens Tørnby kommer inn på midtbanen. Ole Opthun kommer inn på kanten etter sitt gode innhopp mot SF2.

Ørn Hortens lag:
Miguel Vieira
Jørgen Sjøl
Trym Bergan Solli
Thomas S. Knutsen
Olaves Fuglem
Artan Brovina
Sebastian T. Hansen
Fredrik Tørnby
Ole Opthun
Simon Bahrami
Nuno Soares

Innbyttere:
Lars Andreassen
Håvard Hettervik
Eirik Riisnæs
Simen Thon
Endi Zekaj
Jens Erik Johansen
Alex Krawiec

Motstanderen
Egersunds2 ligger sist i avdelingen med kun 10 poeng etter 21 kamper. Ingen av disse er tatt på bortebane der laget har 4-50 i målforskjell på ti kamper. Imidlertid spilte A-laget kamp i 2. divisjon mot Kjelsås på lørdag, så det er jo en mulighet for at innbytterne har blitt igjen på Østlandet for å være klare til kampen mot Ørn.

Våroppgjøret
Jens Erik Johansen ga Ørn en tidlig ledelse på bortebane i juni, men etter en times spill utlignet hjemmelaget. Vel ti minutter før slutt headet Thomas Knutsen inn seiersmålet i en kamp der Ørn drev et sjansesløseri som gjorde trenerapparatet frustrerte.

Andre kamper denne runden

Lørdag

Pors

Madla

2-3

 

FK Tønsberg

Halsen

1-2

 

Vindbjart

Staal Jørpeland

2-0

 

Åssiden

Start 2

0-5

 

Donn

Sola

1-2

Mandag

SF2

Urædd

 

Tabellen ser du HER.