Her er rapporten fra en anonym spiller på Ørn 3 Elite som har solid erfaring noen divisjoner høyere enn den laveste.

Opprykket sikret etter en solid kamp!!

Etter et par kamper under pari, var det en skjerpet Ørn 3 Elite gjeng som tok i mot Re2 til kamp fredagskvelden.

Vi tok kontrollen fra første spark på ballen, og det tar ikke lang tid før vi får en liten sjanse ved vår selvutnevnte kaptein Jonathan (Jacobsen), dessverre rotes den bort for gutten som jakter toppscorertittelen med alle midler om dagen.

Vi forsetter å kjøre kampen, Kristoffer Silberg og Patrick Søderstrøm strør pasninger fra sine midtbaneposisjoner som få andre i 8. divisjon gjør. Så her var det bare å utnytte sjansene som ville komme.

Jonathan får nok en sjanse når han mottar en utsøkt pasning i bakrom av Patric Søderstrøm. Vår kaptein setter fart og runder keeperen elegant, dessverre tar kreftene slutt og han klarer ikke stokke beina når han skal sette ballen i mål. Vi kommer til noen brukbare sjanser på dødball også, men ballen havnet heller på anleggsområdet bak mål enn i mål.

Nå syntes Silberg at det var på tide med en scoring og kliner til fra 25m, og selv med nytt lys i Lystlunden så ser ikke keeperen ballen før den ligger i mål.  Ballen hadde en perfekt strak bue blei nevnt av en på laget.....
Nå som skuddfoten var varm, prøver han seg igjen like etterpå. Dessverre gikk den rett i stolpen.

Neste ut er milslukeren vår på høyrebacken, Alexander Solum. På ett av sine mange løp sender han en stikker til Roar Larsen ned mot dødlinja. Han titter opp og ser at Jonathan har funnet sin plass på den berømte 45-graderen. Nå gjør han ingen feil og banker ballen i mål til en fortjent 2-0 ledelse.

Selv om scoringen uteble for Tap-in Bjerkeskaug i denne kampen, så får han endel stjerner i boka når familien kommer med nybakte muffins i pausen. Vi har det godt på Ørn 3 Elite, det er det ikke noe tvil om.

2.omgang starter jevnt med tøffe dueller og lite sjanser. Vårt stopperpar for dagen, Ole Bye og Geir "Kling" Arnesen skal ha mye av æren for det. De ryddet unna det som kom av farligheter og vi merket frustrasjonen til spillerne på Re ble større og større. Når de først kom til skudd som ofte var fra fra +30 meter, så stod Tobias (Lille) der og tok i mot med en muffins i den ene hånden.

Framover på banen kommer vi ofte rundt på kantene, men med lite trøkk i boksen så får vi ikke de store sjansene.
Men 10 minutter før slutt så får vi en corner, den blir perfekt slått til Lars Rustad som har løpt seg fri og setter den pent i mål til sluttresultatet 3-0.

Vi takker Re2 for kampen, og synes det var moro å møte ett lag igjen som ikke lå med 11 spillere innenfor sin egen 16 meter.

Ørn topper tabellen, ni poeng foran Vear. Siste kamp er satt opp 24.12. kl. 19.30, men den blir trolig spilt noe tidligere.