På Sola forbereder de opprykksfest, men Urædd blir ingen enkel motstander. Laget må ha tre poeng, hvis ikke er nedrykket klart. Urædd er et vanskelig lag å spille mot, det fikk ikke minst Ørn merke i forrige bortekamp der man fikk med seg tre poeng etter 3-1.
At alle kampene går samtidig er med på å heve spenningsnivået, og vi regner med at man følger med fra sidelinja, både på Sola og i Larvik.
I siste serierunde møter Sola bunnlaget Egersund, og det er tre sikre poeng.

Vi er klare
Trener Kjell Andre Thu er klar på hva Ørn må gjøre.
- Vi kommer bare til å klinke til. Vi skal være klare hvis Sola snubler, så skal vi ta de poengene som vi må for å smette forbi, hvis den muligheten byr seg. Gutta er innstilt på å kjempe til siste slutt, sier Ørntreneren.

Ørn må klare seg uten Fredrik Tørnby (karantene) og Trym Bergan Solli som pådro seg hjernerystelse da han ofret «alt» i siste kamp mot Sola. Det betyr noen endringer på laget.
Ørn legger om til offensive 3-4-3 der Eirik Riisnæs kommer inn på midtbanen fra start og Ole Opseth starter på kanten.

Ørn Hortens lag
Miguel Vieira
Thomas S. Knutsen
Håvard Hettervik
Olaves Fuglem
Eirik Riisnæs
Artan Brovina
Sebastian T. Hansen
Thomas Utter Jensen
Simon Brahimi
Nuno Soares
Ole Opthun

Thomas Knutsen header inn 1-0 i våroppgjøret
Bilder: Knut G. Bjerva

Våroppgjøret
Under overskriften «Klasseforskjell i toppkamp» hadde vi følgende ingress på hjemmesida etter kampen i Lystlunden den siste dagen i juni.
«Selv om Halsen var et av de bedre lagene som har gjestet Lystlunden i år, var det etter hvert klasseforskjell på lagene. Ørn vant til slutt 3-0 etter scoringer av Thomas Knutsen, Alex Krawiec og Artan Brovina.»

Motstanderen
Halsen har overrasket etter opprykket fra 4. divisjon i fjor og ligger på 5. plass, tre poeng bak FKT. Laget har variert mye, og har tapt sine tre av sine fire siste hjemmekamper etter 1-4 mot Staal Jørpeland, 1-2 mot Pors og 0-2 mot Donn. Seieren kom mot bunnlaget Åssiden de de vant 6-1. Vi regner med at Halsen gjerne vil «hevne» tapet i våroppgjøret mot Ørn, og et Vestfold-derby er ofte tett og jevnt.

Ta turen
Ørn trenger støtte på tribunen, og det er snau time til Bergeskogen med kampstart kl.13.00.

Vi vil oppdatere kampen på Ørn Hortens Facebookside, og er du abonnent på Gjengangeren kan du se kampen HER.