Hvert år deles det ut priser under Vestfold Idrettsgalla og Kanalcupen er nominert prisen som årets breddearrangement i 2018. Prisen deles ut til det breddearrangement som etter juryens vurdering er det beste breddearrangementet som er arrangert i perioden 28. oktober 2017 til 2. november 2018.

Prisutdelingen vil foregå på idrettsgallaen som avholdes på Oseberg Kulturhus i Tønsberg lørdag 3. november.

Stolt styreleder
Kjetil Ramberg er svært glad for at Kanalcupen blir satt pirs på.
- Klubben kan være stolte av å bli nominert til denne prisen. Kanalcupen har i en årrekke gitt mye fotballglede til svært mange. Cuputvalget og hundrevis av dugnadsarbeidere har klart å lage et arrangement som både gjennomføres med veldig god atmosfære og er profesjonelt.
I fjor fikk vi prisen for beste fotballskole av NFF Vestfold. Jeg synes årets nominering av idrettskretsen bekrefter kvaliteten på klubbens sportslige arrangement. Honnøren skal udelt gå til tillitsvalgte og alle dugnadsarbeidere som gjør disse suksessene mulig. For FK Ørn Horten er dette selvsagt fantastisk bygging av et allerede sterkt omdømme i idretts- og fotballmiljøet, sier Ramberg som forteller at cuputvalget vil representere klubben under Idrettsgallaen.

De nominerte er
I klassen for årets breddearrangement er de andre nominerte:
Hof Toppers Ultraløp og Duathlon - Hof
PW-cup - Larvik Turn
Sandarcupen - Sandar
Skjærgårdscup - Husøy & Foynland
Slottsfjellcup - Teie, Ramnes og Sem
Vestfold Maraton - Vestfold Bedriftsidrettskrets, Tjølling, GØIF og Østerøya, Vear og Barkåker

Jorunn Horgen er leder for juryen som skal velge vinnere, der sitter ellers Terje Andersen, Truls Lian, Jan Rolf Ludvigsen, Gyrid Beck Solberg, Tonje Larsen og Bjørn Lauritzen.

Da gjenstår det bare håpe på at Kanalcupen tar hjem prisen som årets breddearrangement på Idrettsgallaen 3. november.