Selv om Ørn er avhengig av undre og mirakler hvis Egersunds2 skal slå Sola lørdag, er det også viktig å sikre andreplassen på tabellen. Tar Ørn poeng mot Madla er andreplassen klar, selv om Vindbjart skulle vinne borte mot Pors. Selv om Ørn har scoret flest og sluppet inn færrest mål i avdelingen, er sannsynligheten overhengende for at det blir 3. divisjon neste år også.

Skal dunke til
Trener Kjell Andre Thu avkrefter at Ørn anser sesongen som over.
- Nei, vi skal ikke ta det rolig på noe som helst måte. Vi kommer til å dunke til med alt vi har. Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne kampen så når Sola taper så smetter vi forbi på målstreken. Vi har noen ute, Vetle (Skaar Eriksen)er ute, Håvard (Hettervik) har karantene, Jens-Erik (Johansen) sliter med knærne og Trym (Bergan Solli) er ikke tilbake etter en skikkelig hodesmell mot Sola. Dessuten har Eirik (Riisnæs) vært syk hele uka. Så benken er ung og lovende. Men vi mønster en kanonsterk startelver, og vil gjøre alt for å avslutte sesongen på en god måte, sier Ørntreneren. 

Bortelaget
Madla blir ingen enkel motstander, og laget ødela Ørns bortestatistikk da de vant 2-1 i Stavanger i juli. Da scoret Madla først før Alex Krawiec utlignet, før hjemmelaget satte inn seiersmålet ti minutter før full tid. Dette er det eneste tapet Ørn har hatt på bortebane i år.
Madla ligger på 8. plass og kan gå forbi Stall Jørpeland med seier. Laget har tatt 14 av 36 poeng borte, og siste bortekamp endte 1-4 mot Donn. I siste hjemmekamp ble det 3-1 over Sandefjord Fotball2, som dermed rykket ned i 4. divisjon.
Thomas Leidland, og Ståle Haugen må stå over med henholdsvis åtte og fire gule kort.

Siste serierunde

Ørn Horten

Madla

SF2

Staal Jørpeland

Pors

Vindbjart

FK Tønsberg

Åssiden

Donn

Start 2

Urædd

Halsen

Egersunds 2

Sola

Lenge til neste kamp
Som nevnt tidligere er dette siste A-kamp i Lystlunden på et snaut halvår. I år var det seriestart 14. april, og det blir trolig noenlunde samtidig neste år.
Du er derfor ekstra velkommen til Lystlunden lørdag kl. 12.00.