Allerede før siste serierunde sikret Ørn seg Interkretsmesterskapet. Det ble klart da Stoppen ble beseiret 3- 0 på bortebane onsdag kveld. Dennis Gjengaar scoret alle Ørns mål.
Ørn leder nå åtte poeng foran Odd1 før siste serierunde.

Så vidt vi har funnet ut er dette Ørns første Internettmesterskap siden Trym Bergmans Gutter16-lag vant samme serie i 2010.

Fantastisk høst
Ørn gikk gjennom kvalifiseringen i vår, med åtte seire og én uavgjort kamp. Høstsesongen har vært enda bedre, med ti strake seire og 33-6 i målforskjell. Det er trener Lorns Lona enig i.
- Høstsesongen har jo vært helt fantastisk. Bare seire, minus et tap i finalen i Adidas Cup er bare helt utrolig. Men nå begynner vi å se at det har vært en lang sesong med mange kamper. "Slitne" hoder  og mange skader tærer på, men vi skal stå på til siste slutt. Ørn1 har spilt 45 kamper til nå i år, når vi tar med Vinterserien, kvalik til interkrets, Dana cup, Adidas Cup og Interkrets. Det har blitt 42 seire, en uavgjort og to tap.  Nå gjenstår Odd Elite i helga og siste Interkretskamp mot Gulset på onsdag. Etter det er det velfortjent fri, sier suksesstreneren.
Vi kan også nevne at Ørn har tre lag i Gutter14-klassen

Tilskuernes siste mulighet
Ørn siste kamp går mot Lystlunden onsdag 7. november kl. 19.30. Ta gjerne turen og se flott fotball fra Ørn Hortens beste lag i 2018.