Hvert år gir Ørn ut en julekalender, eller adventskalender som kanskje er det egentlige navnet. Salget av denne skaffer viktige inntekter til klubbens omfattende barne- og ungdomsarbeid.

I år var gevinsten på lille julaften og julaften et gavekort på 5000 kroner ved kjøp av ny bil på Toyota Bilia på Linden i Horten. Etter at salget var i gang har det kommet enkelte reaksjoner på dette.
Dette har gjort at klubben nå har tatt grep.
- Vi var svært glade for at Toyota Bilia Horten var generøse og sponset med en god premie til kalenderen, hvor inntektene går utelukkende til arbeid i barne- og ungdomsavdelingen for å sikre et godt tilbud til barn og ungdom i Horten.
Samtidig så skjønner vi at det er svært uheldig at premiene 23. og 24. desember krever bruk av penger for å heve. Derfor har vi sammen med Toyota funnet det vi håper er en god løsning. De var generøs nok til å tilby en alternativ premie i form av bilpleie til verdi 3.700 kr. Dermed kan vinneren av premiene 23. og 24. desember selv velge om de ønsker rabatt på ny bil eller en bilpleie for et solid beløp. Vi håper dette blir sett på som en god løsning. Så skal vi ta til oss tilbakemeldingene og lære av de til neste år, sier daglig leder Ørjan Dimmestøl.

Og får du et barn eller ungdom på døra som gjerne vil at du skal kjøpe årets Ørnkalender, håper vi du tar dem i mot på en positiv måte.