- Det er svært gledelig med denne type annerkjennelse fra næringslivet for det gode arbeidet som gjøres i Ørn allerede. Vi har fokus på å skape gode rammer i barn- og ungdomsavdelingen og vi sportslig har 2018 vært et bra år. Samtidig som vi har gode inkludering og integreringstiltak som Ørn United og Ørn Halfstars. Vi er også bevisste på at vi har en vei å gå på noen områder. Noen lag har stort behov for utstyr og det har vært vanskelig å etterfølge. Nå har vi muligheten til nettopp det, sier Ørns daglige leder.  

CM Utvikling vil ikke bare bidra med logo på front av nye drakter, men de vil også bidra til å utvikle det sosiale fellesskapet i Ørn. Sammen med CM skal vi også kunne lage gode arrangementer for barne- og ungdomsavdelingen.
- Vi har veldig lyst til å bidra til å bygge klubbfølelse i Ørn. Det er viktig å begynne med i ung alder, og da ønsker vi å bidra til å skape gode opplevelser for barna, sa Eirik Østern i CM Utvikling.

- I starten av neste år vil vi se på et arrangement for barne- og ungdomsavdelingen som en kick-off for sesongen sammen med CM. Foreløpig kan vi ikke si mer om dette, enn at det skal gjennomføres i slutten av første kvartal 2019. Det skal bli en veldig spennende og morsom opplevelse for barna som spiller i Ørn, lover Ørns daglige leder.
- Vi gleder oss til samarbeidet med en innovativ og viktig bedrift i Horten!

På bildet under er både Eirik Østern i CM Utvikling og Ørjan Dimmestøl svært fornøyd med samarbeidsavtalen.