OFFENSIV JENTESATSING!

Kjell Arne Hansen blir klubbens nye jentekoordinator;

- Jeg er veldig positiv til jentesatsingen i Ørn og gleder meg veldig til å ta fatt på jobben. 

Jentefotballen er i fremmarsj også i de største klubbene i verden, så timingen er perfekt for at vi lager opplegg for å ta neste steg, sier Kjell Arne Hansen.

Hva blir viktigste oppgave?

- Å rekruttere og følge opp trenerne er nøkkelen til framgang. Ørn Horten har mange flinke trenere på jentesida, men vi trenger flere og jeg håper det finnes lovende og ambisjonsrike der ute som ser jentefotballen er en fin arena.

Hva er den langsiktige ambisjonen?

 - Min rolle blir å sørge for at jentene får ett godt sportslig tilbud og at trenere og spillere får nødvendige faglig oppfølging for å nå klubbens og sine egne mål. Vi har idag en stor ungdomsgruppe som hevder seg godt på kretsnivå og vi har en langsiktig målsetning om at disse skal være et meget slagkraftig junior lag om 2-3 år. Vi har tro på at det er plass til alle og at det er viktig at alle får utfordret seg nærmest eget mestringsnivå. Slik får med flest lengst mulig og samtidig holder døra åpen for de som er sent utviklet.

Lykkes vi med å beholde og å utvikle dagens ungdomsspillere har klubben skapt et godt grunnlag for å avansere i seriesystemet.

Hva med barnelagene?

- I barnefotballen har vi årskull som drives meget godt og rekruteringen blomstrer. Dette er erfaringer  vi skal ta med videre. Det har til nå vært litt tilfeldig hvilket årskull vi får mange jenter med.

Dette ønsker vi å sette ekstra fokus på i fremtiden ved å organisere rekrutteringsdager for jenter slik at vi får ett jevnt tilsig av jenter som vil spille fotball. Vi ønsker ett tett samarbeid mellom barnefotball, ungdomsfotball og voksne. Så om man starter å spille fotball i ørn skal man hele tiden kjenne seg igjen når man ser på de eldre jentene i klubben. Slik skal vi sikre en jevn strøm av spillere for fremtiden, sier Kjell Arne Hansen.

 

FAKTA OM KLUBBENS NYE JENTEKOORDINATOR KJELL ARNE HANSEN:
Aktiv som spiller i Grue IL i Hedmark Wang Toppidrett Oslo, Fotball A kurs NFF lederkurs UEFA C trenerlisene UEFA B trenerlisens, og plan for UEFA B spillerutviklerlisens er satt i gang.Trener for yngres avdeling i Stabæk kombinert med skole. Har etter en lengre tids fravær vært jentetrener i FK Ørn Horten siste 4 år.
Jobber som administrasjonssjef i Landbruksforsikring og pendler til Oslo.