Meny Borreveien var ØrnPartner blant annet når Ørn Horten spilte i 1.divisjon. Nå har vi inngått samarbeid på ny hvor Meny Borreveien blir en av klubbens hovedsponsorer.

 

- Vi er svært glade for at vi nå kan annonsere Meny Borreveien som en betydelig ØrnPartner. Dette er nok en gang en tilbakemelding fra markedet at Ørn gjør de riktige tingene, sier daglig leder Ørjan Dimmestøl.

 

- Meny Borreveien er en tradisjonsrik butikk i Horten og sterkt forbundet med kvalitet, profesjonalitet og god service. Dette er verdier som Ørn ønsker å assosiere seg med.

 

Som ØrnPartner vil Meny Borreveien profileres rundt A-lag herrer. Meny Borreveien vil også gjennom samarbeidet iverksette tiltak for å promotere Ørn.

 

- Vi er opptatt av vårt samfunnsansvar og ser at Ørn tar sitt på alvor også med flere tiltak som Ørn United, Ørn Halfstars, utstyrsdepot med mer. Samtidig har Ørn gjort mye bra over lengre tid, og vi er minst like glad som Ørn for denne avtalen. Vi ønsket Ørn som partner og derfor veldig glad for at vi nå har fått til en avtale, sier butikksjef Fredrik Hallenstvedt.

 

- Ørn er viktig for Horten og en betydelig del av Horten. Klubben er også ambisjonsrik og jobber med en langsiktighet. Denne reisen vil vi være med på i form av et langt samarbeid.

 

For at hele frivilligheten, og for vår del fotballen, i Horten skal kunne opprettholde et godt tilbud er vi helt avhengig av samhandling med næringsliv og handelsstanden. Da blir det viktig at klubben skaper lojalitetsbånd og bygger merkevare sammen.

 

- De som støtter oss, de må vi som klubb og våre medlemmer og venner støtte tilbake. Meny Borreveien bør fra 1. januar merke at i Ørn Horten vet vi å sette pris på våre støttespillere, det vil si hvor vi handler kolonialvarer. I tillegg til å bidra til god oppvekst, meningsfullt fritidstilbud og ta samfunnsansvar, skal vi som klubb også profilere de virksomhetene som støtter klubben økonomisk, oppfordrer Ørns daglige leder.

 

(Saken fortsetter under bildet)

Avtalen signeres: (f.v) Butikksjef Meny Borreveien Fredrik Hallenstvedt, daglig leder FK Ørn Horten Ørjan Dimmestøl, medspiller Bjørn Robert Paulsen og tidligere styreleder Kjetil Ramberg (bilde Jan Broms, Gjengangeren). 

 

Ørns tidligere styreleder Kjetil Ramberg har sammen med klubbens gode medspiller Bjørn Robert Paulsen vært en aktiv del av prosessen som ledet til at Meny er nå klubbens nyeste Ørnpartner.

 

- ØrnPartnerne, alle virksomhetene som inngår i det nettverket som bidrar økonomisk skal kunne være stolte av at de samhandler med FK Ørn Horten. Det betyr at de kan identifisere seg med klubbens verdier, prioriteringer og at vi som klubb har orden i sakene. Jeg synes det er flott at Meny Borreveien-eier Judy Hornsnes og butikksjef Fredrik Hallenstvedt ønsker å samhandle med og å bidra inn i klubben på denne positive måten. Det er motiverende og betyr mye for mange tillitsvalgte som er opptatt av å stadig utvikle et allerede godt Ørn – konsept, sier Kjetil Ramberg.

 

- Den andre delen handler om synlighet. Det skal ikke være tvil blant våre mange medlemmer, Ørn-venner og i markedet forøvrig når det gjelder hvilke virksomheter som er ØrnPartnere. Vi vil at ØrnPartnerne skal merke at de får flere kunder og mersalg. Vi er en stor organisasjon i Horten og representerer derfor en betydelig tyngde i markedet. Det må kontinuerlig jobbes med å skape lojalitet mellom oss som klubb, hele Ørn-miljøet og ØrnParterne, fortsetter Ramberg.

 

Vi i Ørn Horten ønsker å takke Rema1000 Lystlunden for et godt samarbeid de siste årene.