– Vi er svært glade for å kunne inngå samarbeid med Ditt Klubbhus. Etter en lang og grundig prosess i 2018 kom vi frem til en avtale som er svært god for både klubben og våre medlemmer. Fordelene medlemmene får ved å handle på Ditt Klubbhus er at de alltid har varer på lager, stort sortiment og 20% på hele butikken, forteller han.

Avslaget på 20 prosent gjelder altså ikke bare klubbkolleksjonen og fotballutstyr, men alle varene i butikken, for eksempel ski, sykler og løpesko.


– Alle medlemmer i klubben kommer til å få tilsendt et gullkort, som man viser frem når man handler. Da får klubben også en grasrotandel i form av utstyr fra butikken. Jo mer klubbens medlemmer handler, jo mer utstyr kan klubben ta ut til sine lag. Dette er en "win/win"-situasjon for alle medlemmene i klubben, forteller Ørjan Dimmestøl.

– Hvorfor har klubben valgt å inngå en avtale med en utstyrleverandør på Revetal?

–  Det er viktig for klubben å fremme Horten, og det gjør vi også gjennom #HortenLove, som vi har profilert mye i 2018. Samtidig er vi sikre på at dette er det rette valget av utstyrleverandør, for tilbudet vi har fått er svært gunstig, både for klubben som helhet og for den enkelte medlem.

Dimmestøl ønsker å takke Solberg Sport, som har vært en god samarbeidspartner gjennom mange år. Nå venter et spennende samarbeid med Ditt Klubbhus, eller Sport 1 Revetal som de også heter. De er en svært profesjonell klubbaktør med over 80 avtaler hvor halvparten er idrettsklubber. Også Ditt Klubbhus er fornøyde med avtalen, kan Lorns Lona på Sport 1 Revetal fortelle. Han er dessuten trener i Ørn, og ledet Ørn 2004 til seier i Danacup sommeren 2018. 

– Det er veldig moro for jeg og Sven Pollen Solbakken, som begge jobber der oppe å få klubben til oss, for vi er jo begge Ørngutter. Nå håper vi klubbens medlemmer velger å handle hos oss også, for vi kan love at vi er gode på levering, og vi har en rekke varer i butikken, forteller en fornøyd Lorns Lona.

Foto: Aleksander Limkjær/Gjengangeren