Det er de lokale guttene Suleman Ahmed, Håvard Hettervik og Alen Patros som har signert kontrakter, samt drammenseren Leroy Nilsen. Patros og Hettervik har signert kontrakter som strekker seg over to år, mens Nilsen og Ahmed har signert hver sin ettårskontrakt.

 

Alen Patros har spilt over 200 kamper i brun drakt, men meldte i fjor overgang til Eik. Å få midtbanespilleren tilbake i brune farger gleder A-lagstrener Kjell André Thu.

– Det er godt å få Alen hjem igjen, for det er en spiller vi er glad for å ha i laget. Han er en fleksibel og anvendelig type som bidrar med rutine i et ungt lag, og blir viktig i sesongen som kommer, sier Thu.

 

Håvard Hettervik på sin side har signert en kontraktsforlengelse med Ørn. Hettervik spilte ungdomsfotballen i Borre, men kom til Ørn i 2015, og har vært en del av A-stallen siden 2016. Fjorsesongen til 20-åringen ble imidlertid spolert mye av skader, men Thu har tro på at 2019 kan bli Hetterviks år.

– Håvard sleit mye med kroppen i 2018, så den forventede utviklingen uteble. Vi har troa på at han kan ta store steg i år, for det er et stort talent i han, sier Ørntreneren om den unge midtstopperen.

 

En annen lokal spiller som har bundet seg til Ørn er unge Suleman Ahmed. Han har spilt barne- og ungdomsfotballen i klubben, og er nå belønnet med en A-kontrakt.

– Suleman har jobba knallhardt i lang tid, og det gjør at han nå får A-kontrakt. Han har tatt store steg den siste tiden, og er absolutt oppe for å kjempe om spilletid denne sesongen, forteller Thu, som også gledes over å ha henta backen Leroy Nilsen.

– Han har trent med oss en måneds tid, og har spilt godt for oss. Han er en spennende spiller blir bedre og bedre for hver uke, så utviklingen hans er veldig moro å følge. Det er mye fotball i gutten, så vi er veldig fornøyde med at han har valgt oss, avslutter Thu.

Både Leroy Nilsen, Alen Patros og Suleman Ahmed spilte i Ørns treningskamp mot Flint på torsdag, i en kamp som endte 2-2. Håvard Hettervik spilte ikke grunnet sykdom. En annen som er spilte mot Flint er keeper Miguel Vieira, som har vært på treningsleir i Spania med Mjøndalen. Han imponerte bruntrøyene fra Buskerud, men Mjøndalen har en tøff utenlandskvote å overholde. Vieira er derfor tilbake i Ørn, og leverte god forestilling i kampen mot Flint torsdag.

 

Fra venstre: Suleman Ahmed, assistenttrener Joakim Karlsen og Leroy Nilsen.