- Jeg synes jo Simon gjør det bra når han scorer tre mål, og er et uromoment gjennom hele kampen. Han gjorde en veldig bra match. Så er det flere som står på og gjør det OK, men han var den som utmerket seg i dag, sier Thu.

Det ble en typisk treningskamp som flere ganger skiftet karakter underveis. Pors startet klart best, og gikk opp i ledelsen i kampens 6. minutt. Det første skuddet på mål i kampen gikk rett i vinkelen til høyre for Miguel Vieria da en corner ikke ble klarert godt nok. 

HAT TRICK-BAHRAMI: Simon Bahmarmi jubler for et av sine tre mål mot Pors sammen med Alex Krawiec. Foto: KNUT G. BJERVA

I kampens 32. minutt utlignet Simon Bahrami etter at Ørn hadde brukt litt tid på på spille seg inn i kampen. Bahrami spilte i en uvant venstrevingposisjon i Ørns 4-3-3-system. Som midtspiss prøvespilte Mame Mor Ndiaye. Senegaleseren spilte i 2018 for Fram Larvik i 2. divisjon, hvor han scoret to mål.

I 2. omgang startet Ørn klart best, men igjen var det Pors som gikk opp i ledelsen i kampens 52. minutt, men kun to minutter senere slo Bahrami til igjen og utlignet til 2-2. Og kun et minutt senere - i kampens 54. min - gikk Ørn for første gang opp i ledelsen. Da etter et kanonskudd fra vensteback Leroy Nilsen fra rundt 25 meter.

Da eide Ørn Horten kampen total, men dette snudde igjen da Ørn mistet ballen i forsvaret og Pors banket inn 3-3-scoringen. Da var det plutselig Pors som dominerte banespillet, og de gikk opp i ny ledelse da de satte inn 4-3 i kampens 72. minutt. Da var det noen minutter hvor det så ut til at kampen skulle ebbe ut med det resultatet, men da slo Simon Bahami til igjen. Først ble han felt og fikk straffe, og den satte han selv i mål til 4-4 i kampens 88. minutt. 

PRØVESPILTE: Spissen Mame Mor Ndiaye spilte på topp for Ørn Horten mot Pors. Foto: KNUT BJERVA

Og minuttet etter utligningen kunne Bahrami også ha satt inn 4-5, men keeper reddet skuddet fra kort hold. Bare sekunder senere var det Pors som hadde en enorm mulighet til å heade inn 5-4, men ballen gikk da via en Ørn-spiller og til corner.

- I store perioder er vi veldig, veldig gode - da synes jeg vi dominerer, og så skrur vi av og mister litt fokus. Da synes jeg vi gjør Pors gode, og de får kampen inn i sitt spor. Det er mye bra, men også mye vi må ta tak i, sier Thu.