Ørn møtte et ungt og teknisk Godset-lag bestående av mange U-landslagsspillere fredag kveld i Drammen. Likevel var det Ørn Horten som kontrollerte store deler av kampen.

– Vi er gode i presset og har bra kontroll defensivt. Vi spiller en god 1. omgang, og leder fortjent 1-0 til pause, sier Thu.

Fuglem-mål
Ørn Hortens første mål kom etter meget godt spill på venstresiden. Venstreving Jakob Maslø Dunsby drar seg fri og skjærer inn i 16-meteren. Der spiller han ballen 45 grader ut til Olaves Fuglem som bredsider ballen kontrollert i mål fra rundt 12 meter.

– I 2. omgang starter vi litt svakt. Vi mister ballen mens vi ikke ligger i balanse. Da kjører Godset en meget god kontring på oss, og scorer til slutt alene med keeper. Det er bra Godset-spill, men det kommer etter forsvarsslurv av oss, sier Thu.

Etter 1-1- scoringen våkner Ørn-spillerne, og med aggressivt press tar de over kampen igjen.

Bahrami-heading
– Vi presser Godset bakover og skaper mange målsjanser. Vi er også flere ganger alene med keeper, sier Thu.

Rundt 20 minutter før slutt header så Simon Bahrami inn matchvinnerscoringen etter et innlegg fra Fredrik Tørnby. Det etter et godt angrep som starter med et Bahrami-hælspark inne i 16-meteren som først sender Tørnby alene med keeper, men som til slutt ender med at Tørnby legger opp til Bahrami-målet.

De siste 20 minuttene bruker Thu til bytter og å eksperimentere med spillestil og organisering. Det gir Godset mer rom, men uten at det blir noen flere mål for noen av lagene

– Vi krysser av en 2-1-seier mot et godt Godset-lag. Det er alltid viktig å vinne kamper, sier en fornøyd Thu.

  • Se flere av Knut G. Bjervas bilder fra kampen på Ørn Hortens facebookside på denne lenken