- Dette her blir jo en kamp hvor vi skaper mye, men ikke har så god uttelling foran mål, sier A-lagstrener Kjell André Thu.

Han er naturlig nok ikke fornøyd med at hans mannskap kun klarte å score ett mål på 9-10 store sjanser. 

1. omgang startet med at Ørn hadde to enorme muligheter uten at det ble scoring. Både et skudd fra nært hold og en situasjon hvor man var alene med keeper, endte uten nettsus.

Straffespark

Så i kampens 29. minutt fikk Vestfossen straffespark etter en duell hvor dommeren mener Alex Krawiec hadde et høyt spark mot en Vestfossen-spiller som jaktet en retur etter corner. Straffesparket ble satt i mål, og Vestfossen - som i realiteten ikke hadde produsert noe særlig annet enn noen cornere - ledet kampen.

Kun syv minutter senere ble Simon Bahrami sendt alene igjennom med keeper, og han scoret sikkert. Så to minutter senere hadde Alex Krawiec to store muligheter til å sette ballen i mål, men Vestfossen-keeperen reddet begge forsøkene. Dermed gikk lagene til pause med 1-1.

I 2. omgang var det stort sett Ørn-dominans i banespill og sjanser. Minst fem store Ørn-sjanser endte uten uttelling. Nærmest var Simon Bahrami som sendte ballen i stolpen oppe ved keeperens venstre kryss i kampens 63. minutt. Og kampen endte symbolsk nok med at Alex Krawiec blåste ballen like utenfor mål fra 3-4 meters hold bare minuttet før kampen ble blåst av.

Testet spillere

A-lagstrener Thu valgte etter kampen likevel å fokusere på det positive.

- Vi kommer til mange sjanser og det er positivt. I tillegg får vi får testet ut noen spillere i ulike posisjoner, og vi får også testet ut noen nye spillere. Og så må vi se kampen på video, og analyserer dette litt, sier Thu.

Tre prøvespillere fra Oslo- og Drammensområdet ble testet ut mot Vestfossen. En midtstopper, en venstrekant og en midtbanespiller, uten at hverken de eller andre utmerket seg nevneverdig.

- Dette var en kamp på det jevne, sier Thu.

Nå skal han bruke de to kommende ukene til å forberede spillertroppen mot seriestart, og terpe mer på det offensive samspillet.

Nå er det to treningskamper igjen, og da skal vi jobbe med å få satt en startellever. Og så må vi sørge for at vi blir litt mer samspilte og enig om hva vi ønsker å gjøre på den siste tredelen, sier Thu.

Gjengangerens omtale av kampen (bak betalingsmur) finner du her.