Vi hadde en god første omg hvor vi får øvd mye på det høye presset og får mange gode brudd. Presset resulterte i to scoringer. 1-0 ved straffe av Simon og 2-0 ved Olaves. Kunne fått en eller to til uten at det hadde vært noe ran, sier Kjell Andre Thu.

2. omgang startet greit, vi velger å legge oss litt lavere å jobbe med strukturen når vi ligger lavt å kontrollerer. Får noen fine brudd og skaper noen farligheter og holder de lenge unna vårt mål. Vi gjør en del bytter og rokerer en del på laget som gjør at strukturen blir litt så som så. Vi burde punktere kampen med noen store muligheter men isteden kontrer de inn en scoring på slutten, sier han

En bra gjennomkjøring mot en lag som prøvde å spille uansett, som var forfriskende å se og møte. Rommen var en nytt og veldig gledelig bekjentskap. 

Nå er det bare å glede seg til lørdag 6. april helg og en skikkelig generalprøve mot FKT. Da kommer det til å smelle litt så vi får føle på skikkelig trøkk og press. Begge lag har en av opprykksfavorittene i serieåpningen, så jeg regner med de er like interessert som oss på å trykke til, å kjenne litt på å at det er uaktuelt å tape.

Første kamp i serien er mot Frigg på Marienlyst i Oslo lørdag 13. april. Første hjemmekamp er tirsdag 23. april kl. 19.00 mot Mjøndalens annetlag.

Ørns lag: Miguel Vieira (Kristoffer Solberg 2. omgang), Vetle Skaar Eriksen, Leroy Nilsen, Thomas Knutsen, Lars Arnesen, Olaves Fuglem, Alen Patros, Nuno Soares, Jørgen Sjøl, Simon Bahrami Bjerknes, Alex Krawiec.

Innbyttere: Håvard Hettervik, Momo Chan, Simen Thon, Endi Zekaj, Amado Diouf

 

Les Gjengangerens omtale av kampen her.