- Det er også viktig å bygge en sterk kultur. Selv om tematikken er mest for trenere og lagledere i barn- og ungdomsavdelingen tenker vi at også andre tillitsvalgte vil ha utbytte og glede av å delta på turen, sier Ørjan H. Dimmestøl, daglig leder. Han mener at en kombinasjon av faglig og sosialt utbytte er viktig.

 

- Er det mulig å få alle med?

 

- Uansett hvilket tidspunkt vi hadde valgt å legge turen hadde det blitt problemer for noen. Om vinteren er det mange cuper og vinteseriekamper i helgene og i mai er det både helger med høytidsdager, cuper og konfirmasjon. Uansett håper vi dette vil passe for mange og at de som ikke får til å bli med ved denne korsveien får anledning til å delta ved en senere anledning.

 

Dette er starten på det klubben vil gjøre til en tradisjon.

 

- Jeg mener det er viktig at vi investerer i trenerne og laglederne våre så dette er tenkt å bli en tradisjon, sier Kjetil Ramberg.

- Vi har mange arenaer for interne møter, kurs og kompetansetiltak ekstern og internt, men også det å reise bort sammen og i tillegg få eksterne impulser synes jeg er en bra arena for utvikling, sier Kjetil.


Her er invitasjonen som har gått ut :

 

10. og 11. mai arrangeres vårens mest spenstige samling av fotball – folk fra Ørn Horten av den aller beste sorten. Alle med en trener og lagleder – funksjon i barn – og ungdomsavdelingen i klubben inviteres med dette til en intern samling. Fag – utvikling, samarbeid, impulser og selvsagt hyggelig samvær står på programmet. Det åpnes også for andre tillitsvalgte på denne samlingen.

Det faglige innholdet vil variere mellom intern jobbing med å gå gjennom sportsplanen og få eksterne impulser fra interessante klubber i Gøteborg når det gjelder drift av bu – lag både for jenter og gutter.

Den sosiale delen er viktig for å bygge en helhetlig og felles kultur i barn – og ungdomsavdelingen. Felles måltider og sosiale treff der vi blir bedre kjent har derfor fokus. I Verdens minste storby, Gøteborg er en hyggelig by der vi bør kunne skape god stemning og trives sammen.

Rammen for samlingen blir:

·         Avreise fredag 10. mai 11.55 fra Horten (til Moss)

·         Ankomst Gøteborg ca. 15.30. Innsjekk hotell. Det legges opp til enkeltrom.

·         Middag fredag kveld og frokost lørdag inkludert.

·         Ankomst Horten lørdag 11. mai ca. 20.00

·         Det jobbes med transport – løsninger, men er ikke helt avklart ennå

·         Endelig program sendes ut senere.

Det er egenandel på kr. 500,-. Klubben dekker øvrige kostander.

Vi håper på full oppslutning og ønsker velkommen til en viktig – og vi tror – flott samling!

Påmelding: fotball@orn-horten.no så raskt som mulig og senest innen 20. april. Spørsmål: 909 26 212.

 

Vennlig hilsen

Ørjan H. Dimmestøl                                                                                          Kjetil Ramberg

Daglig leder                                                                                                            Utviklingssjef