Kvelden før sesongen sparkes i gang for A-herrer så fikk Kjell André Thu en ordentlig forsterkning på plass.

Benjamin Zalo ble nylig frigitt fra Gøteborg, og med god hjelp fra en ekte Ørn-gutt Bjørn Robert Paulsen var det mulig å få midtstopperen hjem.
- Det er viktig, for han vist at selv om man kommer fra en mindre klubb blir man holdt øye med bare man er god nok. Zalo er en fornuftig kar som kan tilføre en hel masse til sine nye lagkamerater både fysisk og pysisk. Også er han Hortens gutt og ikke minst en fantastisk fotballspiller, sier Paulsen. 

Hovedtrener for A-herrer er meget fornøyd med sitt nyeste tilskudd til en allerede sterk spillertropp. 
- Dette er en fantastisk signering for hele klubben som kommer til å løfte laget. Vi får inn en lokal profil som kommer til å bidra på banen og i garderoben, sier en smørblid Kjell André Thu.
- Dette viser også at vi er attraktive som klubb for unge og ambisiøse spillere som ønsker å utvikle seg. 

Sportssjef André Syrrist er også meget fornøyd og gleder seg til å se det som blir 3.divisjons desidert beste midtstopper i aksjon i brunt igjen. 
- Dette er en kanon signering. En Hortens-gutt som er 196 cm, sterk, rask, dirigent, killer på dødball. Han kommer ikke til å tape en duell, sier Syrrist. 
- Dette gir oss muligheter på flere måter. Vi kan flytte vår kanskje beste spiller Thomas Knutsen fremover i banen. 

Sportssjefen har også en klar melding til Hortenserne.
- Kom å se vår hjemvendte sønn og et Ørnlag med klasse grunnspill, og innsats det lukter svidd av! Ørn Horten - Mjøndalen 2 tirsdag 23/4. Kl 19.00.i Lystlunden.
- I år skal vi være med hele veien, avslutter en opprømt sportssjef.