Etterlengtet ønske ...

Det har både vært ønske og behov for å bytte ut møblementet på Ørnhuset, kan talsmann Knut Løge fortelle. Sittegrupper og salonger var nedslitte og stygge og vi fikk nyss om at turnforeningen muligens skulle bytte ut sine møbler i turnhallen på Holtan, så vi kontaktet da Solveig Kjørås.

Selv om disse sittegruppene også er brukte, er de meget pent bevart og vi fikk da kjøpt 7 tre-setere, 2 to-setere samt 12 stoler fra turnforeningen.

Vi trodde først at og bordene til sittegruppene var med i kjøpet også sier Knut, så vi var raske med å hive Ørnhusets gamle salongborder forteller han. Problemet var bare at det var de ikke, så på første møte etterpå ble det servering av kaffe og smørbrød på gulvet, en litt gøyal og spesiell situasjon humrer Løge.

Vel, 10-12 gjengen kunne jo ikke ha det slik, så nye bord fra IKEA ble også bestilt og montert.

Bildet viser noen av de som tidlig ute når vi var på besøk sist uke...

Hvordan er fremmøte og antall medlemmer i 10-12 gjengen for tiden, Knut?
Vi er en fast gjeng som samles tre ganger i uken på Ørnhuset (mandag, onsdag og fredag) mellom kl. 10.00 og 12.00. Til tross for respektabel alder og noen dessverre faller bort, registrer vi stadig flere, også yngre som ønsker å ta del i gruppa forteller han.

Dette er jo veldig positivt. Er det andre oppgaver dere utfører for klubben?
Ja, vi ser jo selv hva som trengs og både vedlikeholdsoppgaver, maling og rydding blir utført med jevne mellomrom. Vi er spesielt opptatt av å ivareta Ørnhuset som klubbens hjerte og alt vi skaffer av midler og innsats går til denne oppgaven.

Du må ta med at 10-12 gjengen har bekostet hele salongutskiftingen – det har vært mange vaffelplater og kaffekopper for å få dette til, avslutter Løge med sitt lune og blide smil.

God påske da..!