Onsdag var det tid for årets anleggsdugnad. Det ble sendt ut innkalling til hele klubben som en "åpen invitasjon". Det resulterte i litt over 30 stykker av spillere, foreldre og tillitsvalgte møtte opp.

 

 

- Denne dugnaden representerer virkelig klubben på en god måte. Spesielt artig var det å se mangfoldet. Det var barn som er spillere i BU, spillere fra senioravdelingen og tillitsvalgte i alle aldre, sier daglig leder Ørjan Dimmestøl.

 

- Det skal også sies at 10-12 gjengen "tjuvstartet" dugnaden ved å ta rundt Ørnhuset onsdag formiddag. En svært god jobb. Det var også en fordel for da kunne samtlige som jobbet på kvelden samles i Lystlunden. 

 

Tradisjonen tro ble det servert vafler, mineralvann og kaffe underveis.

 

- Det er med å skape en hyggelig atmosfære som er viktig. Vi setter stor pris på våre medlemmer som stiller opp for klubben på den måten.

 

 

Torsdag var det to dugnader parallelt. Først dugnad hos klubbens viktige partner Toyota Bilia Horten. Her var det spillere fra senioravdelingen (Ørn/Eik A-lag, Ørn 3 7.div og juniorlaget) som trådte til og skiftet dekk på over 100 biler mellom kl 16-21.

 

- Dette er jo en god måte for oss å gi noe igjen til en viktig sponsor. Spillerne kommenterte også at det var en morsom dugnad og trivdes godt med arbeidet, sier Dimmestøl. 

 

 

Tilbakemeldingen fra Toyota Bilia Horten var også svært god.

 

-  Det fungerte helt strøkent, alt var ferdig til kl. 20.50. Veldig bra gjennomført, og tilbakemeldingen var hyggelig kveld, både ansatte og dugnadsgjengen, skrev plass-/ ettermarkedssjef Bjørn Kåre Falkenberg i en hyggelig mail dagen etter dugnaden.  

 

Et par timer ut i dekkdugnaden startet det også en annen dugnad på Ørnhuset. Da var det i regi av cuputvalget. Målet var å lage lister med mailadresser til alle lag i Vestfold og nabofylkene. Her var det Ørn Halfstars som trådte til. 

 

- Halfstars gutta gjorde en tilsvarende jobb i høst også for å få med lag til Døgncupen. Så dette er de kjent med, og de stilte gledelig opp med egen pc. På et par timer hadde vi mange hundre mailadresser. Dette gir oss godt grunnlag for å nå flere lag til Kanalcup i denne omgang, men også til Døgncupen til høsten, sier daglig leder. 

 

Se hvorfor Toyota støtter Ørn Horten her: