Her er kamprapporten fra den anonyme (og beskjedne) spilleren på Ørn 3 Elite:

Etter en lang treningsvinter var det endelig seriestart for den rutinerte Ørngjengen. 
Målsetninga for sesongen er klar: fortsette med freidig fotball-lek på behagelig nivå, og se bedre ut på Bjerva sine kampbilder. 

Re 2 starter friskest og kommer til noen farlige muligheter starten av kampen, enda godt vi har Tobias Lille i mål som redder det som kommer.  Vi sliter med å komme igang så Espen Teigen kjører en "coaching i verdensklasse" og bytter ut seg selv.  Inn kommer Kjell Andre Thu og vi begynner å ta over kampen med en gang.  

Etter mange nesten-forsøk på å komme oss igjennom forsvarsmuren til Re2, lykkes vi endelig med å tre Christian Hofsøy igjennom med en fin ball i bakrom. Han spiller ballen foran mål, der inne står vår kaptein Jonathan Bogen Jacobsen. Der en vanlig spiss hadde avsluttet på første touch, så tar den kalde kakeelskeren en sålefinte som resulterer i at to Respillere pluss keeper ligger i ett hjørne, slik at han kan sette ballen i det andre hjørnet. 1-0 til stor jubel for alle ti tilskuerne:) 

I pausen er det greit med litt munngodt og denne gang var det Christian Hofsøy (tror kona har hjulpet til myyyye her) som vartet opp med en nydelig sjokoladekake. 
Etter å ha fylt opp energilagrene i pausen tar det ikke mange sekundene før Mats Gjessvåg legger på til 2-0 med ett skudd fra 16 meter som keeperen på finurlig vis klarte å rote i mål.

Resten av kampen foregår uten de store begivenheter, og vi kontrollerer inn en fin 2-0 seier.

Et ekstra klapp på skuldra til våre solide forsvarspillere og Tobias som holdt hodet kaldt igjennom hele kampen, selv om motspilleren kom som regel to sekunder for seint hver gang i duellene.