Det er forholdsvis nytt med landslag for Gutter15-spillere. Så vidt vi har funnet ut Jarle Belaska den eneste Ørnspilleren som har kamper på dette laget. Han fikk to kamper på G15 i 2006, i tillegg til seks kamper på nivået over i 2007.

Dennis Gjengaar har vært en lovende spiller lenge. Han var kaptein på vinnerlaget i Danacup i fjor, og scoret seiersmålet i finalen. I 2019 har han trent med Ørns A-lag og har også fått enkelte innhopp i treningskampene.

G15-kampen mot Østerrike var den første landskampen for dette alderstrinnet, der det var fire-fem sjanser til hvert lag, men Østerrike var mest effektive og vant 2-0.

Til tross for tapet var trener Jan Peder Jalland positiv til hvordan spillergruppen håndterte presset som medfører å spille sin første kamp med flagget på brystet. 
- Vi så spillere som var seg selv, som gikk ut på banen og ville spille. Det er en veldig positivitet i gruppa, et godt samhold og en gruppe som jobber hardt. Vi avslutter kampen på en veldig god måte, hvor vi skaper gode muligheter og har et bra trykk. Det er veldig positivt å se, det begynner å vokse frem en lagsmentalitet. Det er viktig at vi responderer når vi ligger under 2-0 i det som er deres første landskamp, sier Jalland til fotball.no.

Neste kamp er mot Portugal på mandag, deretter venter Makedonia i siste kamp i gruppespillet på tirsdag,

Daglig leder Ørjan Dimmestøl er stolt over Ørngutten etter debuten.
– Dette er en stor dag for Dennis, familien, trenerne og støtteapparatet som har fulgt ham opp og alle i Ørn Horten.