Endelig har det løsnet for Ørn. Drøbak-Frogn var sjanseløse, og allerede etter seks minutter sto det 2-0 til de brune. Det var Alen som åpnet ballet, og i tur og orden meldte Thomas, Artan, Alex, Nuno, og Thomas igjen, Simon og Artan enda en gang, seg på scoringslisten før Drøbak-Frogn fikk sitt trøstemål helt mot slutten av andre omgang.

alen og thomas

Alen Patros og Thomas Knutsen laget stadig vekk problemer for Drøbak-forsvaret. 

Blant Ørns beste var alltid hardarbeidende Alen, med ballkunstneren Alex som kompanjong. I mål sto Miguel som vanlig solid, og hadde en serie praktredninger.

0-5

Nuno Soares setter inn 5-0. Bilder: Knut G. Bjerva

- Det var deilig å se at det endelig løsnet, sier trener Kjell Andre Thu. Spesielt første omgang var veldig bra, og med to kjappe mål veldig tidlig, var det som om ketchup-flasken åpnet seg, det bare sprutet inn med mål.

- Nå ser vi at vi får igjen for det vi har jobbet med, fortsetter Kjell Andre, vi skaper sjanse på sjanse, og er enkelt og greit veldig gode. Vi har tro på egne ferdigheter og jobber hard hele veien og får bra betalt for innsatsen.

For første gang i år stilte vi med samme startellever som i forrige kamp, og det ser ut til at vi har funnet frem til en spillergruppe som sammen spiller veldig bra.

I dag var hele laget bra, men som vanlig var Alex og Alen gode, Momo var også god, men det er vanskelig å trekke frem noen enkelte, det var en lagseier som det smakte fugl av, fastslår ørntrener Kjell Andre Thu fornøyd.

Neste kamp er hjemme mot Norild 18. mai. Men før det er det 17. mai og borgertoget.

Drøbaks trener: Flaut

Akershus Amtstidene i sin omtale av kampen:

DFI-trener Even Ødegaard leder laget sammen med Andre Jensen. Førstnevnte var meget ordknapp da 1-8 resultatet ble et faktum.

- Dette var tungt, sier Ødegaard og tar seg en tenkepause:

- Dette var flaut. Vi må finne en løsning på dette ganske fort.

- Hva tenker du gikk galt i dag?

- Vi kom helt skjevt ut. Vi slipper inn to mål etter seks minutter og da detter vi helt ut av kampen og henger ikke sammen. Sånn kan vi ikke se ut. Vi har veldig store avstander både med og uten ball, forklarer Ødegaard.

 

Målene:

0-1 Alen Patros (5)

0-2 Thomas Knutsen (6)

0-3 Artan Brovina (29)

0-4 Alex Krawiec (30)

0-5 Nuno Soares (36)

0-6 Thomas Knutsen (43)

0-7 Simon Bahrami Bjerknes (56)

0-8 Artan Brovina (57)

1-8 Mohammed Abdi Mohammed (80)

 

Ørns lag: Miguel Vieira, Jørgen Sjøl, Momodou Cham (Endi Zehaj i 27 min), Benjamin Zalo (Lars Arnesen i 45 min), Leroy Nilsen, Fredrik Tørnby (Simon Bahrami Bjerknes i 36 min), Artan Brovina (Shåresh Ahmadi i 19 min), Thomas Knutsen, Alen Patros (Lars Rustad i 3 min), Alex Krawiec.

Andre kamper i Ørns avdeling:

Frigg Halsen 2-0
F K Tønsberg Ullern 1-3
Ready Lyn  2-3
Norild Follo 1-0
Vålerenga 2 Grei 2-1
Mjøndalen 2 Lokomotiv Oslo 1-2

Flere bilder på Ørns facebookside.

Gjengangerens omtale av kampen her (bak betalingsmur)

Høydepunktene fra kampen på Gjengangeren. (bak betalingsmur)

Tabellen finner du her