Hele første omgang bærer preg av lite sjanser, og det er Flint som er farligst frempå ved et par anledninger. Heldigvis for oss viser Tobias i buret hvorfor han også varmer benken på A-laget. Det er veldig godt for resten av gruppa og se at mulighetene for oss andre til å stige i gradene også er tilstede.

Så kommer kampens høydepunkt for vår del: Pausen.
Her flyter det av kaffe, sitronkake, sjokoladekake og Ballerina-kjeks.
Taktiske grep får vente, men Svein-Harald får slengt inn at han ønsker flere crossere. Mest sannsynlig er det ingen som får med seg dette ønsket.

Andre omgang er ikke helt ulik første, der vi og Flint bytter litt på å ha initiativet. Selv om det lukter mer mål av Flint enn oss, klarer vi å spille oss til et par store sjanser; Roar har et skudd like utenfor etter en god opprulling mot venstre, og Christian har et frispark i tverrliggeren. Mest sannsynlig får han ikke skyte flere frispark i år.

Flint på sin side har flere store sjanser som enten blir hindret av et Ørnbein, Tobias eller typiske 7. divisjons-touch. I tillegg har de et flott angrep som ender i stanga.

Når kampen ser ut til å ebbe ut uten mål, finner Flint tilslutt nettmaskene. Litt klabb og litt babb før ballen blir curlet på ålreit vis i nota. Vi setter inn en liten sluttspurt, men blir belønnet med gult kort for filming i 16-meteren.

Verd å nevne:
Midtstopper Morten hadde et fryktelig langt løp, som kulminerte med en unødvendig sklitakling fra hans side og ønske om bytte rett etterpå.

Venstreback Håkon var plutselig på løp på motsatt side gjennom Flints felt. Det er usikkert om han har kommet tilbake på plass enda.

Selvutnevnt banens beste Christian var skuffet over at ingen av lagkameratene hans klarte å komme opp på hans nivå. Han løp på seg krampe i begge legger til  ingen nytte. Kan bli en seig 17. mai for hans del.

Vi takker Flint for kampen. De virker som et lag litt likt vårt: En gjeng med mye fotball innabords og godt humør. Dog med noen unntak de også.

Neste kamp satser vi på at iallfall en av omgangene er bedre enn pausen!

 

Flere bilder på Ørns Facebook-side.

Foto: Knut G. Bjerva