En kamp der vi begynner å ha mye ball i vår 3-5-2 formasjon, men klarer ikke etablere spillet på Stokkes banehalvdel. Stokke er veldig farlig på 3-4 cornere i starten av 1. omgang. Vi får igang vårt spill høyere i banen, og etter ca. 25 minutter får vi spilt oss igjennom Stokkes midtforsvar. Niklas Haakenstad som setter opp spillet og serverer Shåresh Ahmadi alene med keeper og 1 -0 til pause.

Vi gjør en endring i formasjon 4-2-3-1, og kontrollerer ganske greit. Stokke spiller seg til noen farlige cornere og kontringer, men målløst.

Så kommer nytt finspill av Niklas og Suleman der de trer seg inn i 16-meteren, og Suleman drar av en mann og setter ballen kontant i mål.

3-0 kommer på en praktfull kontring. Kristoffer Solberg kommer på et løp inn i bakrom, blir spilt alene med keeper, men i stedet for å score selv sentrer han til lagkamerat Endi som også kommer på løp, og setter ballen i åpent mål.

Laget : Jonathan Reiersen, Håvard Hettervik, Lars Rustad, Araye Abdulahi, Nathan Fissahazion, Elmin Jakupovic Endi Zekaj, Veli Halili, Alisina Dabestani, Niklas Haakenstad, Shåresh Ahmadi Innbyttere: Andreas Arnesen, Suleman Ahmed, Nasrat Haydari, Kristoffer Solberg

 

Flere bilder på Ørns Facebookside.

Tabellen er her.

Foto: Knut G. Bjerva