Over 250 lag fra hele Østlandet hadde en flott helg i ”fantastiske” Lystlunden i Horten 3-4-juni. Litt regn på lørdag og litt mere regn på søndag klarte ikke å ødlegge festen noe vesentlig. 

Alle tilbakemeldinger tyder på at vi ”nok engang” klarte å gjennomføre vår målsetting, som var å lage en turnering med gode opplevelser både for spillerne og deres foresatte. Ca. 2500 deltagere av begge kjønn i alderen 6-12 år fikk alle 4 kamper i naturskjønne omgivelser og på flotte baner over to dager.


For å få til et arrangement på denne størrelsen trenger vi ”mange” frivillige. Jeg har regnet litt på dette, og vi var nok et sted mellom 200 og 250 personer i sving denne helgen og alle fortjener en stor takk for innsatsen.
Jeg føler at stort sett hele klubben var med på dette. Og det gir jo en ekstra stolthetfølelse når vi ser hva vi kan utrette når vi står sammen. Det er faktisk lov å skryte litt av hverandre etter en jobb som dette.
Kanal-cupen er nå blitt så stor at noen personer jobber med dette stort sett helt siden januar. Jeg skal ikke nevne så mange navn men jeg kommer ikke utenom den indre kjernen. Takk til Eddie, Bernt Ove, Daniella, Jørn og Alf - dere er en fantastisk gjeng å jobbe sammen med og dere er flotte representanter for en klubb som FK Ørn Horten.
Jeg vil samtidig rette en takk til ALLE, og da mener jeg ALLE som bidro... uansett om det var i to timer eller i to dager. Dere er ALLE like viktige - om det var i kiosk, telt, parkering, premieutdeling, rigging, nedrigging, rydding, sekretariat, program, dømming, kjøring av mål, pengebehandling, kjøring av kiosker, logistikk mat/drikke og mye, mye mere.
TUSEN, TUSEN TAKK, ALLE SAMMEN!
Hilsen en stolt og fornøyd ”cupgeneral”
Bjørn Fredriksen