- En viktig seier på en vanskelig bortebane, sier Ørn Hortens A-lagstrener Kjell André Thu. Han fikk se to lag som slet med å få til finspillet på en humpete gressbane.

Kampen var tett og jevn, men det var ikke ufortjent at Ørn Horten sikret seg alle tre poengene. Shåresh Ahmadi hadde en avslutning i stolpen, og Alex Krawiec - som forøvrig hadde assistent på Ørns scoring - bommet omtrent på åpent mål da han hadde mulighet til å punktere kampen på stillingen 1-0.

Follo har vært solide på hjemmebane, og har tatt seks av syv poeng på eget gress. Men solid og kontant forsvarsspill av Ørn sørget for at Follo ikke klarte å produsere særlig mange sjanser, og de få gangene keeper Miguel Vieira måtte i aksjon, var han solid og sikker.

- Vi spiller en god forsvarskamp på en vanskelig bane. Follo produserer nok også en 3-4 sjanser, men jeg mener vi totalt sett er det klart beste laget. Det er gjennom slike sliteseirer at laget viser at det har moral og vinnervilje, sier Thu.

Seieren gjør at Ørn nå ligger på 3. plass på tabellen med 13 poeng, men både Lyn på annenplass og som er neste motstander - og FK Tønsberg på fjerdeplass har færre spilte kamper, har begge 13 poeng.

 

Kampfakta:

Follo-Ørn Horten 0-1 (0-0)

3. divisjon avd. 2

Ski stadion

Dommer: Satha Sritharan

Gult kort: Ernest Rzepecki, Follo

Scoringer: 0-1 Momodou Cham (73)

Ørn: Miguel Vieira, Daniel Skistad, Jørgen Sjøli, Momodou Cham, Benjamin Zalo, Fredrik Tørnby (Shåresh Ahmadi 46), Artan Brovina (Niklas Haakenstad 70), Nuno Soares, Thomas Knutsen, Alen Patros, Alex Krawiec

Andre kampen i Ørns avdeling:

Norild Lyn 3-4
Frigg Grei 1-2
Ready  Halsen 2-0
Vålerenga 2 Ullern 4-1
Mjøndalen 2 FK Tønsberg 0-1
Drøbak Frogn Lokomotiv  0-5

 

Flere bilder fra kampen på Ørns Facebookside her.

Tabellen finner du her.

Foto: Knut G. Bjerva