SIF kom til kunstgresset i Åsgårdstrand etter å ha valset over og scoret 7 mål Sarpsborg 08 i forrige seriekamp. Men, så var det sannheten i den gamle klisjeefen: cup er cup! Ørn var best i annen omgang og med to mål av 2005-spilleren Kamba ble avansementet sikret.

Strømsgodset var best i 1.omgang. Sisteskanse Amin reddet bokstavelig talt Ørn-laget ved flere anledninger. Gutta våre skapte få sjanser, men løftet spillet noe i siste del av omgangen. SIF tok ledelsen etter et innlegg fra sin tradisjonelt gode høyreside der headingen fra posisjonen rundt bakre stolpe ble omgangens eneste mål.

Mens Strømsgodset var best i første omgang snudde kampen karakter etter pause. Ørn var best i det meste: bedre duellstyrke, flere sjanser og til slutt to scoringer. Kamba kom inn i tidlig i annen omgang og ble matchvinner med sine to mål. De siste minuttene var lange, men Strømsgodset skape lite og seieren var et faktum for jublende Ørn-spillere.

 

Kamba i angrep mot SIF

Tomålsscorer Kamba utfordrer SIF forsvaret

- Gratulerer til trenerteam og spillere, sier utviklingssjef Kjetil Ramberg i en kommentar til hjemmesiden.

- Jeg synes laget viste vilje og moral og i 2.omgang var vi best. Samtidig skal lista legges høyt for disse spillerne, og fortsatt må det jobbes med samhandlingen for å skape stabil god gjennomføring. Nå må fokuset raskt rettes inn mot de viktige kampene for kvalifisering til interkretsserien.Men, i dag gleder klubben seg med spillere og lagledelse over avasementet i NM, sier Kjetil

 

Jubelscener når avansement var et faktum