Fredag kveld vant laget 8-2 mot Stathelle i Lystlunden og er dermed allerede seriemestere i interkretskvaliken. Laget er fire poeng foran FKT før lagene møtes i siste kamp.
- Dette er en seier for hele juniorgruppa i Ørn, og er et eksempel på alt det positive som skjer i klubben, sier trener Sven Pollen Solbakken.

I fjor nådde ikke Ørns unge juniorlag Interkretsserien. Laget endte med seks poeng etter åtte kamper i kvalifiseringen.
I år har spillerne blitt ett år eldre og under Sven Pollen Solbakkens kyndige ledelse, står Ørn Hortens juniorlag uten poengtap i alle syv kampene i kvalifiseringen til Interkretsserien, og har 33-5 i målforskjell.

Ørn er fire poeng foran FKT med én kamp match igjen. Den spilles for øvrig borte mot FKT tirsdag 20. juni kl. 20.30.
- Vi går for seier mot dem, og så vidt jeg veit vil det bli første gang på juniornivå. Uansett hvordan det går i den kampen er trenerteamet strålende fornøyd etter at gutta har hanka inn serieseieren inn på proff og forbilledlig, sier trener Solbakken,

Ørn har brukt 25 spillere i seriekampene i år, noe som sier litt om bredden på gode spillere som holder junioralder i klubben. Og flere banker på rett bak.

Sterkt trenerteam

Ørns trenerteam har i år bestått av Geir Dåstøl, Joakim Karlsen og Sven Pollen Solbakken, med sistnevnte som hovedtrener.
- Det skjer veldig mye bra i Ørn Horten om dagen, og dette er nytt eksempel på alt det positive i klubben. Ørn har ikke vært bortskjemt med seriemesterskap på høyeste mulig nivå siste åra, og derfor er dette ekstra moro. Vi trenerne er stolte av alle gutta i stallen. I en del kamper har vi også brukt spillere fra A-stallen og disse har bidratt på skikkelig vis når de har vært med.
Dette er en seier for hele juniorgruppa vår, alle som holder junioralder i klubben, og ikke bare de som spiller på Ørn1. Alle spillere bidrar på hver eneste trening, og pusher på for felles fremgang. Det har vært viktig for oss at gruppa er viktigere enn enkeltspillere, trenere og støtteapparat. Ørn Horten Junior 2017 er en fantastisk gjeng, sier en entusiastisk og engasjert Solbakken.

HER finner du tabellen for kvalifiseringen til Interkretsserien.

Ørns tropp til siste kamp:
Fabian Zalo
Sander M. Ørmen
Lars M. Arnesen
Jonas Onshuus
Niklas Gustavsen
Otto E. Beckmann
Ulrik Kaupang
Suleman Ahmed
Ali Saleban Mohamud
Hans Petter Vatne
Mohammed Saleban
Tevje R. Torp
Marius Baggerød
Nasrat Haydari