Med 200 lag og estimert 5000 besøkende spillere, foreldre, familie og venner er det mye som skal på plass for at alt skal klaffe, men da de første lagene ankom Lystlunden lørdag klokka 08 lå alt til rette for fotballglede. Cupgeneral Bernt Ove Finsveen er strålende fornøyd med gjennomføringa.

– Gjennomføringen gikk veldig bra og det meste gikk på skinner. Det var ingen forsinkelser i kampgjennomføringen og det store Løgeteltet gjorde jobben sin. På det meste var det 14 personer som jobbet med kiosken, og det er fantastisk å se at folk fra alle deler av klubben stiller opp på dugnadsarbeidet og gjør en fantastisk jobb for å gjennomføre et såpass stort arrangement som dette er. 

Med helligdag på torsdag og derfor langhelg antas det at mange reiste bort for anledningen, som førte til rundt 50 lag færre enn fjoråret. Omsetningen allikevel tilsvarende fjoråret. Cupgeneralen forteller at han så mange glade unger, slik det har vært i alle år. 

At det var de hundrevis av barna som skulle få innvie det nye kunsgresset på søndagen passet som hånd i hanske, og tross byggearbeider både ved Nye Horten vgs. og den nye idrettshallen så det ut til at både foreldre, spillere og øvrige hadde en god opplevelse. Cupgeneral Finsveen ser frem til neste år.

Vi gleder oss allerede til 6. og 7.juni 2020. Neste år vil byggearbeidene i Lystlunden være ferdig og da vil Lystlunden fremstå som en enda bedre arena for Kanalcupen, forteller en fornøyd cupgeneral etter en hektisk, men innholdsrik helg i Lystlunden.