Forrige uke var det knytta stor spenning rundt kampen mot serieleder Nanset. Motstanderen har vunnet 7er serien mange år på rad og stiller flere spiller med både Toppserie og 1.divisjonserfaring. Ørnjentene viste ingen nåde og ga seg ikke før det sto 8-0 i målprotokollen. Målscorere i denne kampen var Katrine Lund 5, Aida Kvirgic, Kristine Lund og Martine Marstad.

Damene forteller:
- Laget består hovedsakelig av mange rutinerte "jenter" som tidligere har spilt på A - laget til Ørn og i Horten FK i sin tid. Det er en god blanding av jenter rundt 20, og noen i 30-åra. Målet er å spille for å ha det gøy, men også for å vinne. De er blitt en god gjeng på rundt 14 spillere. Laget trener litt, når det passer seg. Vi prøver å trene samme med 3.div av og til for å få gode treninger.  Noen av spillerne bidrar også i 3.divisjon når det er behov for dette.

På bildet ser du: 
Bak fra venstre: Martine Marstad, Katrine Lund, Kristine Lund, Ida Sofie Arnhus, 
Aida Kvirgic, Sara Thygesen.
Foran fra venstre: Marita Zeylon, Aina Thu Gashi, Ida Caspersen og Nicole Lohane. Også med på laget, men ikke på bildet: Live Eide Eriksen, Ann Therese Grøv, Nanett Ellefsen, Julie Kjetså, Thea Tandberg, Caja Jordan Jevne og Malene Sollie.