- Med lett regn i lufta, var vi spente på å kjenne spillet på den nye matta. Vi hadde en klar plan fra start og gikk ut i en formasjon vi er litt tryggere på å spille, forteller hovedtrener Danielle Ceron Almeida. 

 

Første omgang ble blåst igang og bruntrøyene blir møtt av et jagende HEI-lag. 

 

- Vi blir stresset av dette, sliter med å finne hverande i pasningsspillet og gjør en del feil. Dette fører til at HEI kommer til farlige sjanser.

 

- Etterhvert finner vi roen i spillet, og klarer å spille ball til hverandre. Dette fører til noen fine kombinasjoner frem til 16-meteren, men skuddet på mål uteblir. 

 

Andre omgang startet slik første avsluttet med en del unøyaktig spill. Hjemmelaget hadde nå lagt om formasjonen for å få mer trykk fremover. Det var et godt trekk av Almeida som ble avgjørende. 

 

- Vi bruker tid igjen på å finne roen, men plutselig løsner det. Vi spiller opp fine kombinasjoner gjentatte ganger, og etter 68.min kan Grøv sette ballen til side for keeper og stillingen står 1-0. 

 

- Etter scoringen fortsetter vi det gode spillet og Østensen kriger ballen i mål etter et innlegg fra høyre kanten. Stillingen står da 2-0 etter 73.min.

 

Etter dette begynte HEI å slå veldig mye lange baller. Noen avverges, andre skaper målsjanse. I det 90.min kommer en lang ball fra HEI forsvaret som sender spissen deres på løp alene mot keeper Kvifte. Hun slenger seg og redder på 14 meter, men spissen får med seg ballen igjen og scorer. 

 

- Vi jobber ut omgangen, og slipper jubelen løs når dommeren blåser av kampen. 3 poeng er sikret og det skal jobbes på trening kommende uke, slik at 3 nye poeng tas neste kamp borte mot Runar, avslutter Almeida.