Kampen startet som normalt, vi er verken varme eller våkne, og spiller oss inn i litt trøbbel. Selv om det holder på å gå galt noen ganger, så rydder startkeeper Tømmerstigen opp med lekre redninger.
Etter tjue minutter er Hofsøy ferdigspilt for dagen, og vi får plutselig litt mer flyt i spillet. Tilfeldig? Hvem vet.

Vi spiller oss oftere ut og fri bakfra, men evner ikke å sette noe særlig press oppover i banen. Det ender som regel med oppspill og tilbakelegging, for deretter en bakoverpasning til. Det positive med det er at det gjør det vanskelig for motstanderne å få til noe særlig. Samtidig som regnet fylte det nye (og tunge) kunstgresset, var stemningen gjennomgående ganske så amper. Begge lag har noen hissigpropper, men de aller fleste klarer heldigvis å holde seg i skinnet.

Pausen kommer kjærkomment, og det er dags for sjokoladekake, kaffe og bananer. Den ene som tok banen fikk høre det, og tar nok kake neste gang. Det er blitt ganske fullt i pausen vår nå, fotograf Bjerva, speaker Riisnæs og Malmquist følger etter kakelukta. Det er bare hyggelig med flere kakeglade gutter. Til og med Idris byttet ut fofoen med et kakestykke!

Fulle av ny energi gikk vi ut av garderoben. Helt til vi så været, og at regnet hadde bestemt seg for å tilta en del. Vi hadde planer om å slå litt mer direkte i bakrom bak deres bakre firer, men det glemte vi visst. Så vi fortsatte med å spille oss ut og fremover. Denne omgangen gikk det oftere bedre og bruddene ble færre. Allikevel klarer vi ikke å komme til de store sjansene nå heller. Men det er helt til Lionel Silberg bestemmer seg. Han mottar ballen fra Gjessvåg langt ute til venstre, før han forserer både den ene og den andre motstanderen. Avslutningen er elegant og går via stanga før den finner nettmaskene. Det er sjeldent man ser slik magi på norsk åttende nivå. (bildet under)

Gjessvåg var mer opptatt av assisten og mente den var ferdig scora, mens de fleste andre (nevner ikke navn Bogen Jacobsen) var henrykte over prestasjonen. Omgangen er ellers ganske lik den første, mye dueller og mye hissigpropper. Slagen/ÅIF2 kommer seg til et par brukbare sjanser, men da har keeper Lille kommet seg i buret og avverger det som kommer. På den andre siden har vi flere gode gjennombruddssjanser, men misser i den siste pasningen. Heldigvis viser Jakobsen frem sitt venstre silkebein og spiller gjennom Bogen Jacobsen som på nydelig vis tupper og chipper over keeper. (under)  Kampen er punktert, og vi ror i land en sliteseier.

Vi takker Slagen/ÅIF2 for kampen, de skal ha honnør for løpsvilje gjennom hele kampen. Noen av de var til og med hyggelige folk, det va'kke verst.

Neste kamp er mot Falk, torsdag 20. juni. Og frem til det legger vi inn en hard egentreningsperiode før vi slipper opp inn mot match. Mest sannsynlig ser du store deler av laget på løpetur på Karljohansvern i helga, så mulighetene for å møte en Ørn 3 Elite-spiller er tilstede.

PS1: Denne gangen var det Thu sin tur til å få krampe i begge leggene. Godt å se at det går litt på rundgang. Håper ikke det hindrer helgas trening.
PS2: Lurer på hvor mange scoringer Hofsøy får bokført etter å ha snakket med Gjengangeren.
PS3: Lille i buret hadde bursdag, gratulerer!

 

Foto: Knut G. Bjerva

 

Tabellen finner du her.