PÅMELDING - TRYKK HER!

- For to år siden ble vi kåret til beste fotballskole i fylket av NFF Vestfold. I år satser vi på å bli enda bedre, sier utviklingssjef Kjetil Ramberg.

En nyhet blir det også i sommer. Fotballskolen arrangeres for klassene fra født i 2014 til 2008. Det blir egen keepergruppe. I tillegg blir det en akademi-satsing kalt Sommer-proff for klassene 2007, 2006 og 2005.

Hva blir forskjellen på de to oppleggene?

- Tine's fotballskole er for de yngste spillerne, mens Sommerproff-akademiet er for de yngste ungdomsspillerne. Når det gjelder innholdet blir fokuset på fotballskolen mye teknisk basistrening og smålagsspill. På Sommerproff vil vi i tillegg ha et innhold der taktisk/teknisk trening har fokus. I tillegg vil det bli daglige mini-forelesninger innen blant annet tematikken kosthold, selvtillit og motivasjon, sier Kjetil.

En nyhet presenteres i år: tilbud om frokost. Hvorfor?

- Tine har mat/ernæring som et av sine, satsingsområder og vi følger opp dette. I år kan deltakerne få spise frokost på Ørnhuset fra klokka 08.00. Dette gir ikke en økning i prisen. Den er lik som ifjor, så frokost - tilbudet er gratis, men det er viktig at foreldre gir beskjed på påmeldingsskjemaet så vi vet hvor mange som ønsker dette.

- Hva tenker du er spesielt viktig med en fotballskole og et akademi-tilbud? 

- Det aller viktigste er at deltakerne trives. I tillegg er det viktig at innholdet er organisert slik at deltakerne opplever mestring.

- For å få til dette er det avgjørende med gode instruktører. Folk med faglig skolering som i tillegg er flinke til å samhandle med barn og unge. Jeg tror vår største styrke - og det vi skal levere på - er kompetanse. Da går det fra å være en mer eller mindre ok aktivitet til et innhold som nettopp skaper glede og mestring.

- Hvor mange deltakere kan vi ta imot?

- Det er ingen begrensning oppad i forhold til antall. Vanligvis er det aller flest deltakere fra våre egne lag. Men, dette er et helt åpent opplegg så vi ønsker selvsagt alle veldig velkomne, sier Kjetil

PÅMELDING - TRYKK HER!