Ørn Horten hadde de største sjansene den første timen, men Oslo-laget Ready viste seg som et vanskelig lag å bryte ned. Med en gang Ørn senket sitt balltempo jobbet Ready seg inn i kampen. Og ut i 2. omgang - etter at det begynte å regne i Lystlunden - produserte de også flere store sjanser. Blant annet et stolpeskudd i kampens 71. minutt.

- Det er en rar kamp. Vi er aldri oppe på vårt beste. Vi gjør en OK 1. omgang forsvarsmessig. I 2. omgang blir det for mye Hawaii, og vi angriper litt for ustrukturert, sier Ørn-trener Kjell André Thu  

I 1. omgang var det kun Alex Krawiec som fikk ballen i mål etter et flott skudd fra rundt 10-12 meter i kampens 3. minutt. Resten av omgangen var jevn, men med Ørn Horten som produserte de fleste sjansene.

BLIR FELT: Ørn Horten-spiss Simon Bahrami - som var tilbake etter ribbeinsbrudd - blir felt og skaffer Ørn straffespark i kampens 88. minutt.

I 2. omgang var det Ready som produserte de fleste sjansene helt frem til Thomas Knutsen fikk satt ballen i mål på et straffespark i kampens 88. minutt. Straffesparket fikk Ørn etter at Simon Bahrami driblet seg gjennom og ble høvlet ned inne i 16-meteren til Ready.  Og på overtid satte Alex Krawiec inn sitt andre mål for kvelden.

- Det er ikke den beste kampen vi har spilt, men 3-0 på hjemmebane og tre poeng er likevel bra, sier Thu. 

I NETTVEGGEN: Ørn Hortens Thomas Knutsen smeller til etter en corner, men dessverre går ballen i nettveggen i kampens 84. minutt. I bakgrunnen Benjamin Zalo. 

Ørn rodde dermed i land en seier i siste hjemmekamp før sommerpausen, med sifre som kanskje virket litt mer solide enn spillet skulle tilsi.

ØRN-VETERAN: Ørn Hortens daglige leder Ørjan Dimmestøl gir Alen Patros en oppmerksomhet før kampen fordi oppgjøret mot Ready ble hans 250. A-lagskamp for Ørn Horten.

 

ØRN HORTEN - READY 3-0 (1-0)

3. div. avd. 2

Lystlunden

190 tilskuere

1-0 Alex Krawiec (2)

2-0 Thomas Knutsen (straffe, 88)

3-0 Alex Krawiec (92)

Dommer: Rune Nilsen, Nanset

Gult kort: Benjamin Zalo, Ørn og Tobias Ramstad, Ready

ØRN HORTEN: Kristoffer Solberg, Jørgen Sjøl (Daniel Skistad i 47 min), Benjamin Zalo, Håvard Hettervik, Olaves Fuglem, Fredrik Tørnby (Simon Bahrami Bjerknes i 34 min), Nuno Soares (Artan Brovina i 10 min), Alen Patros (Endi Zekaj i 3 min), Niklas Haakenstad (Dennis Gjengaar i 10 min), Thomas Knutsen, Alex Krawiec.

 

Andre kamper i Ørns avdeling:

  Drøbak-Frogn    Frigg 0-2
  Lokomotiv Oslo   Halsen 2-3
  Lyn   Vålerenga2  1-3
  Follo   Ullern 0-2
  Norild   FK Tønsberg 0-3
  Grei   Mjøndalen2  mandag

 

 

Flere bilder fra kampen på Ørns Facebookside her.

Tabellen ligger her.

Gjengangerens referat (bak betalingsmur) finner du her.

FOTO: KNUT G. BJERVA